Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: Buzati Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2954
Buzati FC Arg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Davidovici passt de bal in één keer door. Jianu rent richting de bal. Godri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godri krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Toderaşca met de inworp. Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Raican met een sublieme pass. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici schiet op doel. Voştinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Plop probeert naar een medespeler te passen. Florea met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzati 53%, FC Arg 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buzati - FC Arg 0:0

60e minuut.
Guţu onderschept slim de pass. Guţu speelt de bal door. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Deteşan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buzati - FC Arg 0:1

78e minuut.
Daar is Secăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucian rent richting de bal. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu schiet op doel. Sabău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buzati - FC Arg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buzati 46%, FC Arg 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buzati - FC Arg 1:1