Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Lipova Cimentul Sibiu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Dediu geeft de bal voor. Klungelig pakt Şoimaru de bal. Şoimaru met een sublieme pass. Garştea is nu in balbezit. Garştea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu met een sublieme pass. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Şoimaru met een sublieme pass. Daar is Garştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea onderschept slim de pass. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Lipova - Cimentul Sibiu 0:1

15e minuut.
Dediu rent richting de bal. Şoimaru onderschept slim de pass. Garştea is nu in balbezit. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Calota probeert naar een medespeler te passen. Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru onderschept slim de pass. Ciobotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Lipova - Cimentul Sibiu 1:1

32e minuut.
Constantin met de inworp. Şoimaru rent richting de bal. Statu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Statu krijgt een gele kaart. Şoimaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şoimaru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Lipova - Cimentul Sibiu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Lipova 56%, Cimentul Sibiu 44%.
Viitorul Lipova - Cimentul Sibiu 1:2

49e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota passt de bal zonder na te denken. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu onderschept slim de pass. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru geeft de bal voor. Dincă controleert de bal met de borst. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Garştea rent richting de bal. Deteşan onderschept slim de pass. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru schiet op doel. Cincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Lipova 42%, Cimentul Sibiu 58%.
Viitorul Lipova - Cimentul Sibiu 1:2