Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Univ Craiova FC Arg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Davidovici verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gîrbaciu. Davidovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plop met een snel genomen vrije trap. Davidovici heeft problemen om de bal te vangen. Davidovici schiet op doel. Ivănescu bokst de bal weg.

8e minuut.
Tomoşoiu speelt de bal door. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu rent richting de bal. Iţic rent richting de bal. Iţic schiet op doel. Paal! Sabău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Plop onderschept slim de pass. Guţu rent richting de bal. Guţu met een sublieme pass. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic onderschept slim de pass. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ Craiova 41%, FC Arg 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Univ Craiova - FC Arg 0:0

53e minuut.
Drăgoescu geeft een hoge lob. Inworp. Eftene met een snelle inworp. Lung is nu in balbezit. Lung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

61e minuut.
Badarică onderschept slim de pass. Creţu rent richting de bal. Creţu geeft de bal voor. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Iupceanu passt de bal zonder na te denken. Inworp. Lungulescu met een snelle inworp. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tomoşoiu onderschept slim de pass. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop probeert naar een medespeler te passen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guţu speelt de bal door. Lung rent richting de bal. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ Craiova - FC Arg 0:1

87e minuut.
Plop rent richting de bal. Plop met een sublieme pass. Davidovici is nu in balbezit. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ Craiova 65%, FC Arg 35%.
FC Univ Craiova - FC Arg 0:1