Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cimentul Sibiu Inter Botoşani
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Constantin met een snelle inworp. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Diaconu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimentul Sibiu - Inter Botoşani 1:0

7e minuut.
Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru is nu in balbezit. Garştea heeft problemen om de bal te vangen. Garştea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baltariu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simion de bal. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garştea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şoimaru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimentul Sibiu - Inter Botoşani 2:0

25e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu met een sublieme pass. Garştea is nu in balbezit. Garştea draait met de bal, schiet en ... Diaconu bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Mâţea de bal. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea maakt een afschuwelijke overtreding. Garştea krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Priceputu niet meer kan verder spelen. Ciobanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Sibiu 27%, Inter Botoşani 73%.
Cimentul Sibiu - Inter Botoşani 2:0

56e minuut.
Crivac is nu in balbezit. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minea krijgt een gele kaart. Istvan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Istvan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimentul Sibiu - Inter Botoşani 2:1

61e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Crivac is nu in balbezit. Istvan rent richting de bal. Istvan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Sibiu 46%, Inter Botoşani 54%.
Cimentul Sibiu - Inter Botoşani 2:1