Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: Simplu Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2862
Simplu FC Arg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dobrogeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung met een sublieme pass. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel. Sabău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chiran is nu in balbezit. Chiran met een sublieme pass. Lazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Sabău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simplu - FC Arg 1:0

43e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal met de wreef. Ene probeert de bal aan de voet te houden. Neguţescu rent richting de bal. Neguţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simplu - FC Arg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simplu 43%, FC Arg 57%.
Simplu - FC Arg 2:0

47e minuut.
Boeru speelt de bal door. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru begaat een overtreding. Cămătaru krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Gică geeft de bal voor. Inworp. Eftene met de inworp. Lung heeft problemen om de bal te vangen. Lung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru passt de bal zonder na te denken. Chiţul rent richting de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lung haalt uit met een fantastische trap. Iuresean is nu in balbezit. Iuresean geeft een hoge lob. Plop kan de bal niet met de borst controleren. Plop geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simplu 66%, FC Arg 34%.
Simplu - FC Arg 2:0