Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sarmalutza Cimentul Sibiu
New era Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 16.4
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Fabbrini passt de bal in één keer door. Kozak is nu in balbezit. Kozak speelt de bal door. Daar is Henderix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 1:0

4e minuut.
Radyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Radyszkiewicz speelt de bal door. Hyun speelt de bal door. Henderix rent richting de bal. Henderix haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kozak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozak geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Henderix is nu in balbezit. Henderix haalt uit met een fantastische trap. Stoichiţă bokst de bal weg.

6e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Fabbrini is nu in balbezit. Fabbrini probeert naar een medespeler te passen. Robben rent richting de bal. Robben haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hyun speelt de bal door. Cãrbunaru is nu in balbezit. Judele is nu in balbezit. Hyun onderschept slim de pass. Hyun probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Robben rent richting de bal. Robben geeft de bal voor. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun schiet op doel. Stoichiţă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 2:0

14e minuut.
Şoimaru rent richting de bal. Valerio Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio Olivera passt de bal in één keer door. Hyun rent richting de bal. Hyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 3:0

16e minuut.
Şoimaru passt de bal met de wreef. Valerio Olivera geeft de bal voor. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Baltariu rent richting de bal. Kozak onderschept slim de pass. Kozak speelt de bal door. Henderix is nu in balbezit. Henderix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 4:0

23e minuut.
Klungelig pakt Fabbrini de bal. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 5:0

27e minuut.
Henderix rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabbrini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 6:0

34e minuut.
Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Hyun onderschept slim de pass. Hyun probeert naar een medespeler te passen. Henderix rent richting de bal. Henderix draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fabbrini verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbrini probeert naar een medespeler te passen. Hyun speelt de bal door. Henderix is nu in balbezit. Henderix draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 7:0

38e minuut.
Robben draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru kopt de bal weg. Fabbrini probeert de bal aan de voet te houden. Hyun is nu in balbezit. Hyun haalt uit met een fantastische trap. Stoichiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 19%, Cimentul Sibiu 81%.
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 7:0

49e minuut.
Fabbrini met een sublieme pass. Klungelig pakt Henderix de bal. Hyun is nu in balbezit. Henderix rent richting de bal. Henderix schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kozak speelt de bal door. Robben heeft problemen om de bal te vangen. Robben geeft een hoge lob. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hyun probeert de bal met de borst te controleren. Hyun passt de bal in één keer door. Robben is nu in balbezit. Robben schiet op doel. Henderix probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kozak passt de bal in één keer door. Robben is nu in balbezit. Robben speelt de bal door. Henderix rent richting de bal. Henderix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 8:0

60e minuut.
Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak rent richting de bal. Kozak geeft de bal voor. Hyun rent richting de bal. Hyun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Ríos passt de bal zonder na te denken. Kozak geeft een hoge lob. Robben geeft een hoge lob. Hyun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Fabbrini speelt de bal door. Valerio Olivera geeft een hoge lob. Henderix rent richting de bal. Henderix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 9:0

72e minuut.
Henderix passt de bal in één keer door. Robben is nu in balbezit. Robben speelt de bal door. Hyun is nu in balbezit. Hyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fabbrini passt de bal zonder na te denken. Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben passt de bal met de wreef. Henderix is nu in balbezit. Henderix passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Valerio Olivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabbrini rent richting de bal. Fabbrini passt de bal met de wreef. Henderix rent richting de bal. Henderix schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben haalt uit met een fantastische trap. Stoichiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 10:0

78e minuut.
Garştea passt de bal zonder na te denken. Burduşel is nu in balbezit. Burduşel speelt de bal door. Robben rent richting de bal. Robben schiet op doel. Stoichiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hyun rent richting de bal. Hyun passt de bal met de wreef. Robben rent richting de bal. Robben draait met de bal, schiet en ... Stoichiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stoichiţă met een harde bal richting middenveld. Kozak rent richting de bal. Kozak geeft een hoge lob. Stoichiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Robben met de inworp. Kozak geeft een lange en hoge pass. Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun draait met de bal, schiet en ... Stoichiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 11:0

85e minuut.
Klungelig pakt Burduşel de bal. Kozak is nu in balbezit. Kozak passt de bal in één keer door. Henderix is nu in balbezit. Henderix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 12:0

90e minuut.
Stoichiţă trapt de bal weg van het doel. Kozak met een sublieme pass. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun draait met de bal, schiet en ... Stoichiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix schiet op doel. Stoichiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 12%, Cimentul Sibiu 88%.
F.C. Sarmalutza - Cimentul Sibiu 12:0