Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: F.C Doman Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23374
F.C Doman Buzati
dorica Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Voştinar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bourreau de bal. Bourreau met een sublieme pass. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov schiet op doel. Voştinar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 1:0

4e minuut.
Tarassenkov onderschept slim de pass. Banaticla rent richting de bal. Banaticla passt de bal in één keer door. Koralakis is nu in balbezit. Koralakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis rent richting de bal. Banaticla rent richting de bal. Banaticla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 2:0

8e minuut.
Florea rent richting de bal. Bourreau met een sublieme pass. Baszkiewicz speelt de bal door. Banaticla rent richting de bal. Banaticla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 3:0

12e minuut.
Sarquis passt de bal zonder na te denken. Okorski rent richting de bal. Okorski geeft de bal voor. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. Voştinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 4:0

14e minuut.
Oprea geeft de bal voor. Sarquis kopt de bal weg. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov onderschept slim de pass. Tarassenkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bourreau verovert de bal door een tackle van achteren. Bourreau speelt de bal door. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis is nu in balbezit. Koralakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 5:0

21e minuut.
Marauders geeft een lange en hoge pass. Bourreau kopt de bal weg. Daar is Raican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koralakis is nu in balbezit. Koralakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Varga trapt de bal weg van het doel. Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla haalt uit met een fantastische trap. Voştinar bokst de bal weg. Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mureşeanu met een sublieme pass. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šocikas probeert naar een medespeler te passen. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla schiet op doel. Voştinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan geeft een lange en hoge pass. Olano kopt de bal weg. Koralakis is nu in balbezit. Koralakis haalt uit met een fantastische trap. Voştinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sarquis rent richting de bal. Sarquis passt de bal zonder na te denken. Marauders probeert naar een medespeler te passen. Koralakis heeft problemen om de bal te vangen. Koralakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarassenkov rent richting de bal. Tarassenkov schiet op doel. Voştinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 6:0

37e minuut.
Cornea speelt de bal door. Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Koralakis speelt de bal door. Banaticla rent richting de bal. Tarassenkov is nu in balbezit. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 7:0

41e minuut.
Okorski speelt de bal door. Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov passt de bal zonder na te denken. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 19%, Buzati 81%.
F.C Doman - Buzati 7:0

46e minuut.
Okorski probeert naar een medespeler te passen. Banaticla is nu in balbezit. Raican bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 8:0

48e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Cornea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Florea de bal. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 9:0

50e minuut.
Oprea speelt de bal door. Šocikas rent richting de bal. Šocikas geeft de bal voor. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla draait met de bal, schiet en ... Voştinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deteşan probeert de bal aan de voet te houden. Banaticla rent richting de bal. Banaticla schiet op doel. Voştinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Tarassenkov rent richting de bal. Tarassenkov haalt uit met een fantastische trap. Voştinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bourreau onderschept slim de pass. Bourreau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Banaticla de bal. Banaticla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 10:0

56e minuut.
Baszkiewicz geeft de bal voor. Banaticla kopt de bal weg. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarassenkov rent richting de bal. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Florea heeft problemen om de bal te vangen. Tarassenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov passt de bal zonder na te denken. Koralakis is nu in balbezit. Koralakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tarassenkov kopt de bal weg. Raican is nu in balbezit. Bourreau speelt de bal door. Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Raican rent richting de bal. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz speelt de bal door. Tarassenkov rent richting de bal. Tarassenkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Okorski rent richting de bal. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea passt de bal in één keer door. Tarassenkov rent richting de bal. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ... Voştinar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 11:0

72e minuut.
Koralakis is nu in balbezit. Koralakis passt de bal in één keer door. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 12:0

78e minuut.
Klungelig pakt Eftimescu de bal. Olano rent richting de bal. Baszkiewicz speelt de bal door. Banaticla is nu in balbezit. Banaticla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Koralakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz met een sublieme pass. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarassenkov is nu in balbezit. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Voştinar trapt de bal weg. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau passt de bal zonder na te denken. Banaticla bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaticla schiet op doel. Voştinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 13:0

83e minuut.
Šocikas speelt de bal door. Bourreau speelt de bal door. Tarassenkov rent richting de bal. Tarassenkov draait met de bal, schiet en ... Voştinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 14:0

85e minuut.
Baszkiewicz geeft de bal voor. Cornea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bourreau met een sublieme pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Baszkiewicz met een sublieme pass. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau met een sublieme pass. Tarassenkov is nu in balbezit. Tarassenkov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bourreau onderschept slim de pass. Bourreau met een sublieme pass. Banaticla heeft problemen om de bal te vangen. Banaticla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Buzati 15:0

90e minuut.
Inworp. Baszkiewicz met de inworp. Koralakis met een sublieme pass. Banaticla rent richting de bal. Banaticla draait met de bal, schiet en ... Voştinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 9%, Buzati 91%.
F.C Doman - Buzati 15:0