Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RAPID B Real Shadow
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Butulan rent richting de bal. Butulan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dragu onderschept slim de pass. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu begaat een overtreding. Dumitriu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ştefănuţ rent richting de bal. Butulan onderschept slim de pass. Afilipoaiei is nu in balbezit. Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marincea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu met de inworp. Diamandi rent richting de bal. Diamandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RAPID B 48%, Real Shadow 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RAPID B - Real Shadow 0:0

51e minuut.
Diamandi kopt de bal weg. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Butulan rent richting de bal. Butulan schiet op doel. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexe bokst de bal weg.

69e minuut.
Ştefănuţ onderschept slim de pass. Ştefănuţ met een sublieme pass. Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hrebenciuc geeft een hoge lob. Ilie is nu in balbezit. Binescu is nu in balbezit. Binescu haalt uit met een fantastische trap. Ilie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cintezoi neemt de hoekschop. Daar is Dumitriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu rent richting de bal. Binescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RAPID B - Real Shadow 0:1

75e minuut.
Alexandrescu geeft de bal voor. Inworp. Cintezoi met een snelle inworp. Chitaru rent richting de bal. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Marincea kopt de bal weg. Ilie probeert de bal met de borst te controleren. Binescu onderschept slim de pass. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RAPID B 57%, Real Shadow 43%.
FC RAPID B - Real Shadow 0:1