Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: IPC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2898
IPC Regal Fotbal Club
433 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


24e minuut.
Chivulete speelt de bal door. Oman rent richting de bal. Oman geeft de bal voor. Manu is nu in balbezit. Manu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Oman is nu in balbezit. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea passt de bal zonder na te denken. Pintilie rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaşu met een sublieme pass. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IPC - Regal Fotbal Club 0:1

37e minuut.
Barbaru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Filipoiu de bal onder controle te krijgen. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IPC - Regal Fotbal Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IPC 60%, Regal Fotbal Club 40%.
IPC - Regal Fotbal Club 0:2

54e minuut.
Barbaru passt de bal in één keer door. Filipoiu rent richting de bal. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş probeert de bal met de borst te controleren. Ionaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gridean rent richting de bal. Chivulete verovert de bal door een tackle van achteren. Chivulete geeft een lange en hoge pass. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Răduţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
David met een harde bal richting middenveld. Barbaru kopt de bal weg. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. Răduţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IPC - Regal Fotbal Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IPC 59%, Regal Fotbal Club 41%.
IPC - Regal Fotbal Club 0:3