Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona de Câmpie Faleza
Normal Tactiek faleza
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


6e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Duru onderschept slim de pass. Duru passt de bal zonder na te denken. Varoš is nu in balbezit. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Marina rent richting de bal. Marina geeft een hoge lob. Osadici rent richting de bal. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:1

11e minuut.
Tărşolea rent richting de bal. Duru rent richting de bal. Duru geeft een hoge lob. Varoš rent richting de bal. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Duru is nu in balbezit. Duru passt de bal met de wreef. Osadici rent richting de bal. Varoš onderschept slim de pass. Varoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rareşoaica met een harde bal richting middenveld. Mare is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coração Valente. Coração Valente krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Varoš rent richting de bal. Varoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:2

20e minuut.
Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici onderschept slim de pass. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Coração Valente speelt de bal door. Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Varoš is nu in balbezit. Varoš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:3

25e minuut.
Coração Valente onderschept slim de pass. Coração Valente met een sublieme pass. Osadici rent richting de bal. Duru rent richting de bal. Duru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Varoš controleert de bal met de borst. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš onderschept slim de pass. Varoš haalt uit met een fantastische trap. Rareşoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:4

37e minuut.
Moceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moceanu geeft een hoge lob. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varoš is nu in balbezit. Varoš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Duru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:5

42e minuut.
Õunpuu passt de bal zonder na te denken. Coração Valente is nu in balbezit. Coração Valente passt de bal in één keer door. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona de Câmpie 81%, Faleza 19%.
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:6

47e minuut.
Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu speelt de bal door. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru rent richting de bal. Duru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:7

48e minuut.
Luban komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Varoš controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Osadici maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moceanu kopt de bal weg. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Varoš springt en kopt de bal. Rareşoaica met een sublieme pass. Luban kopt de bal weg. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frusina komt het veld opgelopen. Couto komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina geeft een hoge lob. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš schiet op doel. Rareşoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:8

70e minuut.
Mare rent richting de bal. Luban onderschept slim de pass. Luban probeert naar een medespeler te passen. Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Rareşoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Luban onderschept slim de pass. Luban geeft een lange en hoge pass. Couto is nu in balbezit. Couto draait met de bal, schiet en ... Rareşoaica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duru rent richting de bal. Duru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:9

80e minuut.
Duru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Memişoğlu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Osadici is nu in balbezit. Memişoğlu onderschept slim de pass. Memişoğlu met een sublieme pass. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Couto probeert naar een medespeler te passen. Luban kan de bal niet met de borst controleren. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto verovert de bal door een tackle van achteren. Couto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Memişoğlu rent richting de bal. Memişoğlu passt de bal met de wreef. Varoš rent richting de bal. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona de Câmpie 81%, Faleza 19%.
FC Barcelona de Câmpie - Faleza 0:10