Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: IPC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2807
IPC RED BLUE United
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.4
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Carcalete met een sublieme pass. Cristinel is nu in balbezit. Hilă verovert de bal door een tackle van achteren. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Oancea passt de bal in één keer door. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Oancea rent richting de bal. Oancea met een sublieme pass. Pintilie rent richting de bal. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean geeft de bal voor. Sava kopt de bal weg. Pintilie rent richting de bal. Pintilie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bălţatu geeft een hoge lob. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu met een sublieme pass. Cristinel rent richting de bal. Cristinel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cilibeanu speelt de bal door. Cristinel is nu in balbezit. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu draait met de bal, schiet en ... Filipoiu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Toma heeft problemen om de bal te vangen. Oancea rent richting de bal. Oancea passt de bal zonder na te denken. Pintilie rent richting de bal. Pintilie schiet op doel. Răileanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IPC 50%, RED BLUE United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IPC - RED BLUE United 0:0

52e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava onderschept slim de pass. Sava geeft een hoge lob. Pintilie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Puşcaşu speelt de bal door. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma probeert naar een medespeler te passen. Cristinel rent richting de bal. Cristinel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pintilie is nu in balbezit. Sava rent richting de bal. Sava passt de bal in één keer door. Oancea rent richting de bal. Oancea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oancea passt de bal in één keer door. Sava is nu in balbezit. Sava passt de bal zonder na te denken. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IPC 46%, RED BLUE United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IPC - RED BLUE United 0:0