Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucharest City Central FC Barcelona de Câmpie
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Butea rent richting de bal. Istoc rent richting de bal. Met opzet legt Butea zijn tegenspeler op de grond. Butea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Osadici rent richting de bal. Osadici geeft een hoge lob. Inworp. Istoc met de inworp. Creangă probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Creangă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lăscărescu komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare onderschept slim de pass. Mare probeert naar een medespeler te passen. Pitu rent richting de bal. Pitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - FC Barcelona de Câmpie 0:1

24e minuut.
Pitu rent richting de bal. Răileanu rent richting de bal. Pitu onderschept slim de pass. Pitu draait met de bal, schiet en ... Majearu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - FC Barcelona de Câmpie 0:2

44e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu met een sublieme pass. Szekely rent richting de bal. Szekely schiet op doel. Rareşoaica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - FC Barcelona de Câmpie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucharest City Central 37%, FC Barcelona de Câmpie 63%.
Bucharest City Central - FC Barcelona de Câmpie 1:2

49e minuut.
Daar is Mare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconescu rent richting de bal. Tărşolea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tărşolea krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Helvei geeft de bal voor. Pitu rent richting de bal. Iacomi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iacomi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Iacomi geeft de bal voor. Osadici probeert de bal met de borst te controleren. Szekely met een sublieme pass. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mare rent richting de bal. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu speelt de bal door. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ... Rareşoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Muraru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucharest City Central 33%, FC Barcelona de Câmpie 67%.
Bucharest City Central - FC Barcelona de Câmpie 1:2