Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: FCSB2000 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
FCSB2000 F.C.M. BORSA
Normal Tactiek Special mumu :D
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 43.2
average Schieten outstanding
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clausen neemt de hoekschop. Sakho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poulain is nu in balbezit. Poulain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Clausen geeft een hoge lob. Pascalin is nu in balbezit. Poulain onderschept slim de pass. Poulain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:1

6e minuut.
Fokas kopt de bal weg. Klungelig pakt Poulain de bal. Balsam rent richting de bal. Poulain rent richting de bal. Poulain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:2

7e minuut.
Dobrogeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas verovert de bal door een tackle van achteren. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft een hoge lob. Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:3

9e minuut.
Balsam geeft de bal voor. Rotariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakho rent richting de bal. Sakho geeft de bal voor. Poulain krijgt zijn hoofd ertegen. Belodedici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Balsam geeft een hoge lob. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea passt de bal in één keer door. Daar is Sakho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:4

13e minuut.
Daar is Dobrogeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsam rent richting de bal. Balsam speelt de bal door. Poulain rent richting de bal. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Belodedici bokst de bal weg.

14e minuut.
Dobrogeanu heeft problemen om de bal te vangen. Airinei is nu in balbezit. Dobre speelt de bal door. Poulain rent richting de bal. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fokas rent richting de bal. Fokas speelt de bal door. Clausen rent richting de bal. Clausen geeft een lange en hoge pass. Poulain krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dobrogeanu passt de bal zonder na te denken. Balsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsam probeert naar een medespeler te passen. Sakho rent richting de bal. Sakho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Poulain heeft problemen om de bal te vangen. Poulain passt de bal zonder na te denken. Rotariu is nu in balbezit. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Sakho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Dobrogeanu kopt de bal weg. Chinţoiu is nu in balbezit. Airinei begaat een overtreding. Airinei krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Arghezi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sakho de bal. Sakho met een sublieme pass. Poulain rent richting de bal. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Balsam is nu in balbezit. Balsam speelt de bal door. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain schiet op doel. Petrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Balsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsam met een sublieme pass. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho schiet op doel. Belodedici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:5

31e minuut.
Belodedici trapt de bal weg van het doel. Chinţoiu kopt de bal weg. Istrate heeft problemen om de bal te vangen. Balsam met een sublieme pass. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balsam neemt de hoekschop. Sakho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:6

32e minuut.
Istrate passt de bal met de wreef. Pascalin is nu in balbezit. Poulain verovert de bal door een tackle van achteren. Poulain draait met de bal, schiet en ... Belodedici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:7

36e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Fokas verovert de bal door een tackle van achteren. Fokas geeft een hoge lob. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ... Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Istrate controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dumitraşcu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ... Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB2000 80%, F.C.M. BORSA 20%.
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:7

47e minuut.
Balsam geeft een lange en hoge pass. Sakho kopt de bal weg. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ... Belodedici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:8

51e minuut.
Neag geeft een lange en hoge pass. Balsam is nu in balbezit. Balsam speelt de bal door. Sakho is nu in balbezit. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fokas geeft een lange en hoge pass. Poulain rent richting de bal. Poulain geeft een lange en hoge pass. Daar is Sakho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas verovert de bal door een tackle van achteren. Fokas geeft een hoge lob. Sakho rent richting de bal. Sakho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Balsam speelt de bal door. Dobre speelt de bal door. Sakho speelt de bal door. Poulain heeft problemen om de bal te vangen. Poulain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Fokas geeft een lange en hoge pass. Sakho heeft problemen om de bal te vangen. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Balsam kopt de bal weg. Poulain geeft een lange en hoge pass. Rotariu heeft problemen om de bal te vangen. Sakho is nu in balbezit. Sakho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain rent richting de bal. Poulain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:9

77e minuut.
Negoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Fokas de bal. Fokas passt de bal met de wreef. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Belodedici trapt de bal weg. Balsam is nu in balbezit. Balsam geeft een hoge lob. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:10

80e minuut.
Balsam passt de bal in één keer door. Poulain is nu in balbezit. Poulain speelt de bal door. Sakho heeft problemen om de bal te vangen. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Balsam is nu in balbezit. Balsam geeft een lange en hoge pass. Sakho kopt de bal weg. Daar is Poulain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain schiet op doel. Belodedici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Balsam geeft een hoge lob. Daar is Pascalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain rent richting de bal. Poulain schiet op doel. Belodedici probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Balsam kopt de bal weg. Poulain kan de bal niet met de borst controleren. Poulain speelt de bal door. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB2000 70%, F.C.M. BORSA 30%.
FCSB2000 - F.C.M. BORSA 0:10