Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Resita IPC
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ciobănescu is nu in balbezit. Bratu rent richting de bal. Ciobănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciobănescu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Răduţă met een harde bal richting middenveld. Stere kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hilă de bal onder controle te krijgen. Bratu rent richting de bal. Bratu schiet op doel. De bal raakt de paal. Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ciobănescu is nu in balbezit. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Resita - IPC 1:0

28e minuut.
Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Puşcaşu is nu in balbezit. Buzdugan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puşcaşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ganea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burcă heeft problemen om de bal te vangen. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Pintea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gridean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Resita 44%, IPC 56%.
Lokomotiv Resita - IPC 1:0

48e minuut.
Sava geeft een hoge lob. Oancea rent richting de bal. Oancea passt de bal zonder na te denken. Pintilie kan de bal niet met de borst controleren. Pintilie schiet op doel. Purcărea bokst de bal weg.

54e minuut.
Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea geeft een lange en hoge pass. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sava onderschept slim de pass. Sava probeert naar een medespeler te passen. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Purcărea trapt de bal weg. Nedelescu kopt de bal weg. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Stăvaru controleert de bal met de borst. Drăgoescu rent richting de bal. Met opzet legt Stăvaru zijn tegenspeler op de grond. Stăvaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Resita 60%, IPC 40%.
Lokomotiv Resita - IPC 1:0