Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: IPC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2814
IPC Lokomotiv Resita
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.2
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaşu rent richting de bal. Buzdugan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzdugan krijgt een gele kaart. Puşcaşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ganea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pintilie maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IPC - Lokomotiv Resita 1:0

4e minuut.
Drăgoescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bratu de bal. Hilă is nu in balbezit. Bratu onderschept slim de pass. Bratu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IPC - Lokomotiv Resita 1:1

7e minuut.
Cârlea geeft de bal voor. Inworp. Stăvaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oancea is nu in balbezit. Oancea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Grecescu probeert naar een medespeler te passen. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere onderschept slim de pass. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Stere onderschept slim de pass. Stere speelt de bal door. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş schiet op doel. Bratu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ganea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzdugan met de inworp. Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IPC 66%, Lokomotiv Resita 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IPC - Lokomotiv Resita 1:1

71e minuut.
Burcă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stăvaru met een snelle inworp. Oancea geeft de bal voor. Sava kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Răduţă trapt de bal weg van het doel. Stere kopt de bal weg. Bratu heeft problemen om de bal te vangen. Bratu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Grecescu met de inworp. Drăgoescu is nu in balbezit. Oancea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oancea krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Răduţă trapt de bal weg. Vadeş heeft problemen om de bal te vangen. Drăguş rent richting de bal. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IPC 65%, Lokomotiv Resita 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IPC - Lokomotiv Resita 1:1