Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: FCSB2000 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
FCSB2000 Faleza
Normal Tactiek faleza
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 42.7
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Duru onderschept slim de pass. Duru passt de bal met de wreef. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:1

3e minuut.
Pascalin is nu in balbezit. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan speelt de bal door. Daar is Varoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:2

7e minuut.
Răducan rent richting de bal. Dobrogeanu rent richting de bal. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan geeft een lange en hoge pass. Varoš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:3

8e minuut.
Varoš passt de bal in één keer door. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru passt de bal met de wreef. Varoš is nu in balbezit. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:4

19e minuut.
Istrate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Păcălici komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Moceanu geeft de bal voor. Dobrogeanu heeft problemen om de bal te vangen. Duru rent richting de bal. Duru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobrogeanu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:5

24e minuut.
Rotariu kopt de bal weg. Diaconu kan de bal niet met de borst controleren. Diaconu geeft een hoge lob. Varoš is nu in balbezit. Varoš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dobrogeanu rent richting de bal. Coração Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Coração Valente speelt de bal door. Varoš rent richting de bal. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Diaconu met een snelle inworp. Coração Valente rent richting de bal. Coração Valente geeft een lange en hoge pass. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varoš is nu in balbezit. Varoš schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:6

37e minuut.
Rotariu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaconu met de inworp. Duru geeft een lange en hoge pass. Moceanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marina geeft een hoge lob. Varoš kan de bal niet met de borst controleren. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš onderschept slim de pass. Varoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB2000 74%, Faleza 26%.
FCSB2000 - Faleza 0:7

46e minuut.
Õunpuu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Răducan onderschept slim de pass. Răducan passt de bal in één keer door. Daar is Varoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:8

48e minuut.
Luban komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Diaconu met een sublieme pass. Daar is Duru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duru met een sublieme pass. Varoš rent richting de bal. Varoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš onderschept slim de pass. Varoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Frusina komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft de bal voor. Rotariu heeft problemen om de bal te vangen. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš draait met de bal, schiet en ... Belodedici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducan is nu in balbezit. Răducan geeft een hoge lob. Duru rent richting de bal. Duru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:9

65e minuut.
Duru rent richting de bal. Duru speelt de bal door. Răducan is nu in balbezit. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:10

69e minuut.
Petrea geeft de bal voor. Inworp. Moceanu met de inworp. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. De bal raakt de paal. Belodedici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Moceanu de bal. Luban rent richting de bal. Luban passt de bal in één keer door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... Belodedici bokst de bal weg.

81e minuut.
Moceanu kopt de bal weg. Răducan probeert naar een medespeler te passen. Varoš rent richting de bal. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Duru passt de bal in één keer door. Răducan is nu in balbezit. Răducan passt de bal met de wreef. Varoš rent richting de bal. Varoš haalt uit met een fantastische trap. Belodedici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB2000 - Faleza 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB2000 73%, Faleza 27%.
FCSB2000 - Faleza 0:11