Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Papucini Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2766
Papucini UCV 1948
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Siladi met een sublieme pass. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş maakt een afschuwelijke overtreding. Boldiş krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Dogaru met een sublieme pass. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi passt de bal in één keer door. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Scutaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herea rent richting de bal. Herea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papucini - UCV 1948 0:1

43e minuut.
Agăfiţei geeft de bal voor. Inworp. Pop met een snelle inworp. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gruia trapt de bal weg van het doel. Garjelea kopt de bal weg. Purăveţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Papucini - UCV 1948 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papucini 57%, UCV 1948 43%.
Papucini - UCV 1948 0:2

46e minuut.
Siladi passt de bal zonder na te denken. Hâldan rent richting de bal. Met opzet legt Diţă zijn tegenspeler op de grond. Diţă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

47e minuut.
Lincar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hâldan met een snelle inworp. Siladi is nu in balbezit. Siladi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hâldan passt de bal met de wreef. Dogaru is nu in balbezit. Boldiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dogaru moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dogaru kan niet meer verder spelen. Horodinca komt het veld opgelopen. Horodinca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mânzeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Strujac probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Lincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mânzeanu rent richting de bal. Ilie rent richting de bal. Mânzeanu onderschept slim de pass. Mânzeanu schiet op doel. Strujac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strujac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Horodinca speelt de bal door. Mânzeanu rent richting de bal. Mareş rent richting de bal. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Horodinca met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garjelea met de inworp. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papucini - UCV 1948 1:2

68e minuut.
Scutaru probeert de bal aan de voet te houden. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan met een sublieme pass. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Siladi rent richting de bal. Siladi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi rent richting de bal. Siladi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Hâldan met een sublieme pass. Siladi is nu in balbezit. Siladi probeert naar een medespeler te passen. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papucini - UCV 1948 2:2

88e minuut.
Scutaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papucini 24%, UCV 1948 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papucini - UCV 1948 2:2