Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stars United Sarmizegetusa Regia
Normal Tactiek In stil italian
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 35.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Rozenblat is nu in balbezit. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş schiet op doel. Botezan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Naguisa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rozenblat springt en kopt de bal. Albulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 0:1

3e minuut.
Pitrescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Angelescu de bal. Rozenblat onderschept slim de pass. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 0:2

6e minuut.
Rozenblat probeert naar een medespeler te passen. Cărăruş heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Nicolici zijn tegenspeler op de grond. Cărăruş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cărăruş komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 0:3

10e minuut.
Naguisa speelt de bal door. Cărăruş probeert naar een medespeler te passen. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat draait met de bal, schiet en ... Albulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 0:4

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albulescu met een harde bal richting middenveld. Naguisa kopt de bal weg. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 0:5

18e minuut.
Şofariu rent richting de bal. Cărăruş verovert de bal door een tackle van achteren. Cărăruş passt de bal in één keer door. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Rafter heeft problemen om de bal te vangen. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:5

21e minuut.
Etter met een sublieme pass. Cărăruş is nu in balbezit. Cărăruş speelt de bal door. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Botezan probeert naar een medespeler te passen. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cărăruş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cărăruş komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cărăruş onderschept slim de pass. Cărăruş passt de bal in één keer door. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap. Albulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:6

24e minuut.
Rozenblat is nu in balbezit. Pitrescu begaat een overtreding. Rozenblat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hâldan met een snel genomen vrije trap. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botezan rent richting de bal. Cărăruş onderschept slim de pass. Cărăruş schiet op doel. De bal raakt de paal. Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat schiet op doel. Albulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naguisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguisa geeft een lange en hoge pass. Daar is Rozenblat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cărăruş verovert de bal door een tackle van achteren. Cărăruş probeert naar een medespeler te passen. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap. Albulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:7

30e minuut.
Rozenblat heeft problemen om de bal te vangen. Cărăruş is nu in balbezit. Rozenblat is nu in balbezit. Cărăruş rent richting de bal. Cărăruş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Albulescu trapt de bal weg. Hâldan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozenblat de bal. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap. Botezan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Naguisa geeft de bal voor. Cărăruş rent richting de bal. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş is nu in balbezit. Cărăruş haalt uit met een fantastische trap. Albulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Angelescu is nu in balbezit. Cărăruş verovert de bal door een tackle van achteren. Dediu is nu in balbezit. Cărăruş onderschept slim de pass. Cărăruş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:8

43e minuut.
Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş met een sublieme pass. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat schiet op doel. Albulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stars United 80%, Sarmizegetusa Regia 20%.
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:9

48e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat verovert de bal door een tackle van achteren. Rozenblat speelt de bal door. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan met een sublieme pass. Naguisa probeert naar een medespeler te passen. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Dediu speelt de bal door. Klungelig pakt Cărăruş de bal. Cărăruş schiet op doel. Albulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:10

53e minuut.
Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş passt de bal met de wreef. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Cordeanu speelt de bal door. Şofariu is nu in balbezit. Cărăruş verovert de bal door een tackle van achteren. Cărăruş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat probeert naar een medespeler te passen. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş schiet op doel. Botezan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:11

59e minuut.
Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin passt de bal zonder na te denken. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:12

60e minuut.
Pitrescu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cărăruş is nu in balbezit. Cărăruş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cordeanu met een snelle inworp. Şofariu rent richting de bal. Şofariu passt de bal zonder na te denken. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Cărăruş onderschept slim de pass. Cărăruş passt de bal in één keer door. Botezan rent richting de bal. Rozenblat verovert de bal door een tackle van achteren. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Hâldan geeft de bal voor. Cristache rent richting de bal. Cărăruş onderschept slim de pass. Cărăruş geeft een hoge lob. Albulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rozenblat rent richting de bal. De bal raakt de paal. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:13

71e minuut.
Hâldan kopt de bal weg. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat passt de bal in één keer door. Cărăruş is nu in balbezit. Cărăruş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin passt de bal in één keer door. Naguisa met een sublieme pass. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:14

81e minuut.
Hâldan geeft een lange en hoge pass. Botezan kopt de bal weg. Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft een lange en hoge pass. Rozenblat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:15

87e minuut.
Naguisa kopt de bal weg. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat rent richting de bal. Cărăruş rent richting de bal. Cărăruş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Albulescu trapt de bal weg van het doel. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan passt de bal in één keer door. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu passt de bal in één keer door. Cărăruş heeft problemen om de bal te vangen. Cărăruş schiet op doel. Nicolici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:16

90e minuut.
Angelescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stars United 76%, Sarmizegetusa Regia 24%.
FC Stars United - Sarmizegetusa Regia 1:16