Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Garbau F.C Cojeasca
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Mălăiescu rent richting de bal. Băsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băsescu geeft een hoge lob. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Garbau - F.C Cojeasca 0:1

7e minuut.
Tomescu kopt de bal weg. Tiutiu rent richting de bal. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Garbau - F.C Cojeasca 0:2

10e minuut.
Nedelcu rent richting de bal. Nedelcu geeft een hoge lob. Tomescu kopt de bal weg. Daar is Angelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Beclea trapt de bal weg van het doel. Siladi kopt de bal weg. Klungelig pakt Nedelcu de bal. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Beclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas passt de bal in één keer door. Mareş is nu in balbezit. Angelescu rent richting de bal. Angelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu kopt de bal weg. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Garbau - F.C Cojeasca 0:3

26e minuut.
Secăreanu speelt de bal door. Soare is nu in balbezit. Siladi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siladi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mălăiescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băsescu met een snelle inworp. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Garbau 58%, F.C Cojeasca 42%.
Viitorul Garbau - F.C Cojeasca 0:3

55e minuut.
Beclea trapt de bal weg. Mareş rent richting de bal. Doncu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doncu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tiutiu de bal onder controle te krijgen. Beclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Siladi verovert de bal door een tackle van achteren. Siladi passt de bal met de wreef. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Garbau - F.C Cojeasca 0:4

82e minuut.
Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru geeft een hoge lob. Daar is Mălăiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băsescu is nu in balbezit. Băsescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Garbau 64%, F.C Cojeasca 36%.
Viitorul Garbau - F.C Cojeasca 0:4