Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: RageQuit Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2148
RageQuit FC Army
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă is nu in balbezit. Băcilă speelt de bal door. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Carol met de inworp. Lungu geeft een lange en hoge pass. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RageQuit - FC Army 0:1

25e minuut.
Avrigeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carol rent richting de bal. Carol probeert naar een medespeler te passen. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ovidiu speelt de bal door. Niţulescu rent richting de bal. Munteanu is nu in balbezit. Niţulescu onderschept slim de pass. Niţulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Duru met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbea met de inworp. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageQuit 62%, FC Army 38%.
RageQuit - FC Army 0:1

46e minuut.
Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu passt de bal in één keer door. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Carol rent richting de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu passt de bal met de wreef. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Munteanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barbu met een snelle inworp. Băcilă probeert de bal met de borst te controleren. Băcilă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageQuit 54%, FC Army 46%.
RageQuit - FC Army 0:1