Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Garbau Mihăilești GR
Normal Tactiek probe
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten good
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Daar is Lupeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu met een sublieme pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. Beclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bahçebozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Garbau - Mihăilești GR 0:1

10e minuut.
Lăscărescu controleert de bal met de borst. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş passt de bal in één keer door. Bahçebozan heeft problemen om de bal te vangen. Bahçebozan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zaharescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robakiewicz komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Firea geeft de bal voor. Soare is nu in balbezit. Robakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robakiewicz krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Garguła rent richting de bal. Daar is Paasonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareş verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu is nu in balbezit. Rotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Paasonen geeft de bal voor. Lupeş kopt de bal weg. Daar is Mălăiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahçebozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Garbau - Mihăilești GR 0:2

37e minuut.
Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz passt de bal in één keer door. Papst speelt de bal door. Bahçebozan rent richting de bal. Bahçebozan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Paasonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Rotariu passt de bal in één keer door. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Garbau 54%, Mihăilești GR 46%.
Viitorul Garbau - Mihăilești GR 0:2

47e minuut.
Şeicaru heeft problemen om de bal te vangen. Bahçebozan rent richting de bal. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan onderschept slim de pass. Bahçebozan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolici rent richting de bal. Nicolici speelt de bal door. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici speelt de bal door. Lupeş rent richting de bal. Lupeş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Beclea trapt de bal weg van het doel. Paasonen kopt de bal weg. Firea heeft problemen om de bal te vangen. Bahçebozan rent richting de bal. Bahçebozan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Beclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nicolici rent richting de bal. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Beclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mălăiescu rent richting de bal. Bahçebozan onderschept slim de pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel. Na een snelle pass probeert Firea de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Garguła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mareş is nu in balbezit. Mareş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Garbau 65%, Mihăilești GR 35%.
Viitorul Garbau - Mihăilești GR 0:2