Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: spex Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25963
spex Secret
a1 Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 24.1
formidable Schieten average
solid Passen poor
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Determe passt de bal met de wreef. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea is nu in balbezit. Turczyniak onderschept slim de pass. Turczyniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Siemieniec rent richting de bal. Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal met de wreef. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 1:0

5e minuut.
Inworp. Święconek met de inworp. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec haalt uit met een fantastische trap. Tănăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 2:0

8e minuut.
Rubin met een sublieme pass. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyniak met een sublieme pass. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 3:0

11e minuut.
Riucu verovert de bal door een tackle van achteren. Riucu geeft een hoge lob. Chmielniak kopt de bal weg. Turczyniak is nu in balbezit. Turczyniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 4:0

15e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin geeft een lange en hoge pass. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec draait met de bal, schiet en ... Tănăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 5:0

16e minuut.
Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec met een sublieme pass. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Patraulea de bal. Determe is nu in balbezit. Determe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Święconek is nu in balbezit. Święconek probeert naar een medespeler te passen. Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin geeft de bal voor. Siemieniec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Patraulea de bal. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Riascos speelt de bal door. Urbistondo rent richting de bal. Urbistondo speelt de bal door. Daar is Determe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Determe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Patraulea is nu in balbezit. Patraulea passt de bal in één keer door. Rubin probeert naar een medespeler te passen. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Stancu de bal. Święconek met een sublieme pass. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe schiet op doel. Tănăsescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 6:0

30e minuut.
Turczyniak probeert naar een medespeler te passen. Rubin is nu in balbezit. Rubin passt de bal met de wreef. Turczyniak rent richting de bal. Turczyniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 7:0

34e minuut.
Siemieniec probeert naar een medespeler te passen. Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Rubin kopt de bal weg. Turczyniak heeft problemen om de bal te vangen. Turczyniak haalt uit met een fantastische trap. Tănăsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 8:0

39e minuut.
Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Căpusa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bălţeanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Halmela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 8:1

42e minuut.
Święconek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec draait met de bal, schiet en ... Voinea kopt de bal weg. Cioran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak geeft de bal voor. Determe kopt de bal weg. Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 20%, Secret 80%.
spex - Secret 9:1

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tănăsescu trapt de bal weg. Chmielniak kopt de bal weg. Determe kan de bal niet met de borst controleren. Determe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Determe probeert de bal aan de voet te houden. Siemieniec rent richting de bal. Determe rent richting de bal. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 10:1

52e minuut.
Stancu speelt de bal door. Urbistondo is nu in balbezit. Urbistondo passt de bal in één keer door. Turczyniak rent richting de bal. Turczyniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tănăsescu trapt de bal weg. Riascos kopt de bal weg. Determe is nu in balbezit. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zambrano passt de bal zonder na te denken. Daar is Rubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubin speelt de bal door. Determe rent richting de bal. Determe schiet op doel. Tănăsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 11:1

60e minuut.
Determe verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Determe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe is nu in balbezit. Determe draait met de bal, schiet en ... Tănăsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siemieniec met een sublieme pass. Determe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 12:1

64e minuut.
Chmielniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siemieniec de bal. Siemieniec schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cioran de bal onder controle te krijgen. Tănăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 13:1

67e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turczyniak de bal. Determe rent richting de bal. Determe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Tănăsescu trapt de bal weg van het doel. Patraulea rent richting de bal. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Święconek verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek speelt de bal door. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 14:1

71e minuut.
Klungelig pakt Determe de bal. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel. Tănăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 15:1

73e minuut.
Rubin geeft de bal voor. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cioran de bal onder controle te krijgen. Tănăsescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 16:1

77e minuut.
Święconek met een sublieme pass. Siemieniec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Determe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Determe schiet op doel. Tănăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 17:1

78e minuut.
Święconek passt de bal met de wreef. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano met een sublieme pass. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheşnoiu. Chmielniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Determe de bal. Determe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 18:1

82e minuut.
Riascos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Święconek rent richting de bal. Święconek probeert naar een medespeler te passen. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rubin geeft een hoge lob. Determe is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Stancu ... Strafschop! Determe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Determe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 19:1

86e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak geeft een hoge lob. Turczyniak met een sublieme pass. Determe probeert de bal met de borst te controleren. Determe draait met de bal, schiet en ... Tănăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rubin zal de hoekschop nemen. Determe is nu in balbezit. Determe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jereb geeft de bal voor. Siemieniec kopt de bal weg. Patraulea rent richting de bal. Determe verovert de bal door een tackle van achteren. Determe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Secret 20:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 9%, Secret 91%.
spex - Secret 20:1