Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Smashers Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8591
Smashers Fc Blazers City
Bursucel o ia pe Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 16.3
formidable Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Fernández Rebollo onderschept slim de pass. Fernández Rebollo passt de bal zonder na te denken. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac draait met de bal, schiet en ... Pîrvulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 1:0

7e minuut.
Eikås probeert naar een medespeler te passen. Pokrovac is nu in balbezit. Pokrovac passt de bal in één keer door. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască onderschept slim de pass. Parască geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Boţan rent richting de bal. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən probeert naar een medespeler te passen. Parască is nu in balbezit. Parască draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Helvei geeft een hoge lob. Azadvətən geeft de bal voor. Pokrovac kopt de bal weg. Eikås rent richting de bal. Eikås schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 2:0

25e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rebollo onderschept slim de pass. Fernández Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 3:0

32e minuut.
Tere geeft de bal voor. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən geeft de bal voor. Parască heeft problemen om de bal te vangen. Parască draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Fernández Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rebollo geeft een lange en hoge pass. Eikås probeert de bal met de borst te controleren. Pokrovac rent richting de bal. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 4:0

39e minuut.
Stuparević probeert naar een medespeler te passen. Parască is nu in balbezit. Parască passt de bal met de wreef. Pokrovac is nu in balbezit. Pokrovac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 5:0

44e minuut.
Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås verovert de bal door een tackle van achteren. Eikås passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pokrovac de bal. Pokrovac geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 20%, Fc Blazers City 80%.
Smashers - Fc Blazers City 6:0

47e minuut.
Stuparević is nu in balbezit. Stuparević geeft de bal voor. Ciocan kan de bal niet met de borst controleren. Parască is nu in balbezit. Parască geeft een hoge lob. Pîrvulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pokrovac is nu in balbezit. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 7:0

51e minuut.
Eikås rent richting de bal. Eikås geeft de bal voor. Helvei controleert de bal met de borst. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască schiet op doel. Pîrvulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pokrovac rent richting de bal. Pokrovac passt de bal zonder na te denken. Parască is nu in balbezit. Parască draait met de bal, schiet en ... Ciocan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azadvətən neemt de hoekschop. Eikås bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 8:0

55e minuut.
Helvei geeft een hoge lob. Azadvətən controleert de bal met de borst. Azadvətən passt de bal met de wreef. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască geeft een hoge lob. Pîrvulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 9:0

60e minuut.
Lenčák is nu in balbezit. Lenčák geeft de bal voor. Eikås speelt de bal door. Parască is nu in balbezit. Parască schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 10:0

64e minuut.
Eikås probeert naar een medespeler te passen. Azadvətən bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən geeft een hoge lob. Pokrovac is nu in balbezit. Pokrovac geeft een hoge lob. Pîrvulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević probeert naar een medespeler te passen. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pîrvulescu met een harde bal richting middenveld. Eikås kopt de bal weg. Stuparević is nu in balbezit. Stuparević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fernández Rebollo onderschept slim de pass. Fernández Rebollo passt de bal in één keer door. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac draait met de bal, schiet en ... Pîrvulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 11:0

74e minuut.
Parască is nu in balbezit. Biaram is nu in balbezit. Parască verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fernández Rebollo geeft een lange en hoge pass. Pokrovac heeft problemen om de bal te vangen. Apostu rent richting de bal. Pokrovac verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrovac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parască rent richting de bal. Parască haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - Fc Blazers City 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 23%, Fc Blazers City 77%.
Smashers - Fc Blazers City 12:0