Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Morarilor AS Olimpia Pogoanele
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Potegea passt de bal met de wreef. Olivian rent richting de bal. Vasile begaat een overtreding. Vasile krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Vasile met een snelle inworp. Butulan is nu in balbezit. Butulan met een sublieme pass. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Strujac de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid passt de bal in één keer door. Serban is nu in balbezit. Serban haalt uit met een fantastische trap. Tomescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - AS Olimpia Pogoanele 1:0

22e minuut.
Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu passt de bal in één keer door. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bercea met een sublieme pass. Daar is Holban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holban met een sublieme pass. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan onderschept slim de pass. Nistorescu rent richting de bal. Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Holban de bal onder controle te krijgen. Tatu is nu in balbezit. Tatu geeft een lange en hoge pass. Serban is nu in balbezit. Serban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - AS Olimpia Pogoanele 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morarilor 48%, AS Olimpia Pogoanele 52%.
FC Morarilor - AS Olimpia Pogoanele 2:0

50e minuut.
Pangraţiu geeft de bal voor. Amânar kopt de bal weg. Klungelig pakt Olivian de bal. Olivian haalt uit met een fantastische trap. Pangraţiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Morarilor - AS Olimpia Pogoanele 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Morarilor 48%, AS Olimpia Pogoanele 52%.
FC Morarilor - AS Olimpia Pogoanele 3:0