Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Breisach DinamoCj
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Vlada rent richting de bal. Bendea rent richting de bal. Met opzet legt Vlada zijn tegenspeler op de grond. Vlada krijgt een gele kaart. Bendea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bendea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Raţ trapt de bal weg van het doel. Strujac kopt de bal weg. Klungelig pakt Ninoiu de bal. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ninoiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căruţaşu met de inworp. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Antipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bradu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Breisach - DinamoCj 0:1

37e minuut.
Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Bănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bănescu probeert naar een medespeler te passen. Airinei rent richting de bal. Airinei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Breisach - DinamoCj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Breisach 48%, DinamoCj 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Breisach - DinamoCj 1:1

73e minuut.
Vlada passt de bal met de wreef. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu met een sublieme pass. Airinei rent richting de bal. Airinei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Găleşanu speelt de bal door. Nopcea rent richting de bal. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Airinei rent richting de bal. Airinei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Raţ trapt de bal weg van het doel. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroftei speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Andronic met een snelle inworp. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu probeert naar een medespeler te passen. Airinei rent richting de bal. Airinei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Airinei rent richting de bal. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei is nu in balbezit. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Breisach - DinamoCj 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Breisach 40%, DinamoCj 60%.
FC Breisach - DinamoCj 2:1