Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Secret Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1656
Secret Fc Blazers City
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Cioran geeft de bal voor. Inworp. Lixandru met een snelle inworp. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Boţan is nu in balbezit. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tâlvan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Dobeş probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bălţeanu passt de bal zonder na te denken. Ciocan rent richting de bal. Căpusa onderschept slim de pass. Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tere onderschept slim de pass. Riucu speelt de bal door. Cioran heeft problemen om de bal te vangen. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret - Fc Blazers City 0:1

33e minuut.
Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Bălţeanu rent richting de bal. Bălţeanu passt de bal in één keer door. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Secret - Fc Blazers City 1:1

35e minuut.
Apostu met een sublieme pass. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan probeert naar een medespeler te passen. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere haalt uit met een fantastische trap. Tănăsescu bokst de bal weg. Tere rent richting de bal. Tere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Stancu de bal. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru passt de bal met de wreef. Tere is nu in balbezit. Tere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram onderschept slim de pass. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret 42%, Fc Blazers City 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Secret - Fc Blazers City 1:1

59e minuut.
Klungelig pakt Helvei de bal. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan passt de bal in één keer door. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel. Pîrvulescu bokst de bal weg. Paal!

65e minuut.
Dobeş met een sublieme pass. Biaram rent richting de bal. Tâlvan maakt een afschuwelijke overtreding. Tâlvan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Dobeş met een snelle inworp. Stancu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Căpusa de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Pîrvulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret - Fc Blazers City 2:1

77e minuut.
Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu geeft de bal voor. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Patraulea de bal. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patraulea. Sucigan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sucigan kan niet meer verder spelen. Afilipoaiei komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciocan met een harde bal richting middenveld. Stancu met een sublieme pass. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cioran geeft een lange en hoge pass. Căpusa kopt de bal weg. Ciocan heeft problemen om de bal te vangen. Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Secret - Fc Blazers City 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Secret 36%, Fc Blazers City 64%.
Secret - Fc Blazers City 3:1