Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: FCTF Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1576
FCTF AS Olimpia Pogoanele
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Otava geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu probeert de bal aan de voet te houden. Maricescu rent richting de bal. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. Tomescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu met een sublieme pass. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ganea onderschept slim de pass. Iordache is nu in balbezit. Iordache speelt de bal door. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCTF - AS Olimpia Pogoanele 0:1

33e minuut.
Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea is nu in balbezit. Vintilă is nu in balbezit. Cristea verovert de bal door een tackle van achteren. Cristea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tatu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vintilă de bal onder controle te krijgen. Cristea met een sublieme pass. Maricescu rent richting de bal. Maricescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTF 56%, AS Olimpia Pogoanele 44%.
FCTF - AS Olimpia Pogoanele 0:1

52e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban rent richting de bal. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi schiet op doel. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTF - AS Olimpia Pogoanele 0:2

75e minuut.
Voichin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Otava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft de bal voor. Diamandi rent richting de bal. Diamandi schiet op doel. Neacşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTF - AS Olimpia Pogoanele 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTF 47%, AS Olimpia Pogoanele 53%.
FCTF - AS Olimpia Pogoanele 0:3