Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Olimpia Pogoanele spex
Normal Tactiek a1
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 59.6
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen formidabel


1e minuut.
Siemieniec speelt de bal door. Daar is Pilich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilich passt de bal in één keer door. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sylwester geeft de bal voor. Pilich kopt de bal weg. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec passt de bal met de wreef. Determe rent richting de bal. Determe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Determe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Determe schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Tomescu speelt de bal door. Gaida kopt de bal weg. Iordache heeft problemen om de bal te vangen. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Gaida is nu in balbezit. Gaida passt de bal zonder na te denken. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Iordache rent richting de bal. Galinho onderschept slim de pass. Galinho speelt de bal door. Determe rent richting de bal. Determe haalt uit met een fantastische trap. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich passt de bal in één keer door. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gaida kopt de bal weg. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe met een sublieme pass. Klungelig pakt Siemieniec de bal. Siemieniec schiet op doel. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sylwester kopt de bal weg. Determe is nu in balbezit. Determe passt de bal zonder na te denken. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec schiet op doel. Tomescu bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilich met de inworp. Butulan rent richting de bal. Siemieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Vasile is nu in balbezit. Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich geeft de bal voor. Determe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Urbistondo passt de bal zonder na te denken. Gaida is nu in balbezit. Gaida passt de bal met de wreef. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:1

32e minuut.
Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe rent richting de bal. Siemieniec rent richting de bal. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:2

33e minuut.
Ganea is nu in balbezit. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nanu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Determe is nu in balbezit. Galinho rent richting de bal. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pilich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galinho de bal. Galinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Determe de bal. Determe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:3

39e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich geeft een lange en hoge pass. Ganea kopt de bal weg. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jereb probeert naar een medespeler te passen. Determe rent richting de bal. Iordache is nu in balbezit. Determe onderschept slim de pass. Determe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:4

45e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Determe is nu in balbezit. Determe speelt de bal door. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Galinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Olimpia Pogoanele 81%, spex 19%.
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:4

46e minuut.
Determe met een sublieme pass. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diamandi. Diamandi krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Determe passt de bal in één keer door. Daar is Siemieniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangraţiu is nu in balbezit. Siemieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec haalt uit met een fantastische trap. Tomescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:5

50e minuut.
Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec schiet op doel. Pangraţiu probeert de bal aan de voet te houden. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Siemieniec kopt de bal weg. Nanu heeft problemen om de bal te vangen. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ... Tomescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vasile kopt de bal weg. Pilich rent richting de bal. Pilich passt de bal zonder na te denken. Daar is Siemieniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilich geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:6

60e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Determe is nu in balbezit. Determe met een sublieme pass. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomescu speelt de bal door. Gaida kopt de bal weg. Nanu controleert de bal met de borst. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:7

63e minuut.
Inworp. Ganea met een snelle inworp. Gaida met een sublieme pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaida neemt de hoekschop. Galinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomescu bokst de bal weg.

68e minuut.
Vasile rent richting de bal. Siemieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniec speelt de bal door. Determe is nu in balbezit. Determe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:8

70e minuut.
Galinho onderschept slim de pass. Galinho passt de bal zonder na te denken. Determe rent richting de bal. Determe schiet op doel. Tomescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:9

73e minuut.
Iordache rent richting de bal. Urbistondo geeft een hoge lob. Iordache probeert de bal aan de voet te houden. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ... Tomescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:10

76e minuut.
Klungelig pakt Vasile de bal. Pilich speelt de bal door. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap. Tomescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:11

80e minuut.
Butulan met een sublieme pass. Pilich met een sublieme pass. Zambrano speelt de bal door. Galinho rent richting de bal. Galinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:12

82e minuut.
Pilich rent richting de bal. Pilich passt de bal in één keer door. Determe rent richting de bal. Daar is Determe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Determe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:13

83e minuut.
Siemieniec rent richting de bal. Pilich is nu in balbezit. Pilich probeert naar een medespeler te passen. Determe is nu in balbezit. Determe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:14

85e minuut.
Sylwester geeft de bal voor. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec probeert naar een medespeler te passen. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:15

90e minuut.
Tatu is nu in balbezit. Tatu passt de bal met de wreef. Jereb speelt de bal door. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Olimpia Pogoanele 87%, spex 13%.
AS Olimpia Pogoanele - spex 0:15