Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Poli Tim FC Breisach
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu passt de bal zonder na te denken. Decebal is nu in balbezit. Airinei onderschept slim de pass. Airinei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Tătărescu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bumbescu. Tătărescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lixăndroiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Airinei springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin rent richting de bal. Gostin geeft een hoge lob. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anghelini krijgt zijn hoofd ertegen. Antipa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poli Tim - FC Breisach 1:0

37e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan is nu in balbezit. Chevereşan passt de bal met de wreef. Anghelini rent richting de bal. Anghelini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poli Tim - FC Breisach 2:0

39e minuut.
Rogozneanu geeft de bal voor. Inworp. Vlada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poli Tim 46%, FC Breisach 54%.
FC Poli Tim - FC Breisach 2:0

54e minuut.
Decebal geeft een lange en hoge pass. Gostin is nu in balbezit. Vlada begaat een overtreding. Vlada krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cardei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan rent richting de bal. Chevereşan passt de bal zonder na te denken. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Chevereşan met een sublieme pass. Anghelini rent richting de bal. Anghelini passt de bal met de wreef. Căpraru rent richting de bal. Căpraru schiet op doel. Antipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poli Tim - FC Breisach 3:0

78e minuut.
Bănescu geeft de bal voor. Vlada rent richting de bal. Vlada met een sublieme pass. Airinei is nu in balbezit. Airinei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bumbescu passt de bal met de wreef. Chevereşan rent richting de bal. Chevereşan passt de bal met de wreef. Căpraru rent richting de bal. Căpraru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poli Tim 59%, FC Breisach 41%.
FC Poli Tim - FC Breisach 3:0