Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Breisach FC Morarilor
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Strujac passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea geeft een hoge lob. Chiacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Nopcea verovert de bal door een tackle van achteren. Nopcea speelt de bal door. Daar is Airinei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Olivian onderschept slim de pass. Serban rent richting de bal. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian draait met de bal, schiet en ... Muraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Breisach - FC Morarilor 0:1

10e minuut.
Muraru kopt de bal weg. Ioanid rent richting de bal. Ioanid passt de bal in één keer door. Olivian rent richting de bal. Olivian schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Klungelig pakt Strujac de bal. Nopcea rent richting de bal. Nopcea passt de bal met de wreef. Airinei rent richting de bal. Airinei schiet op doel. Chiacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Airinei rent richting de bal. Airinei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Breisach - FC Morarilor 1:1

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antipa trapt de bal weg van het doel. Amânar is nu in balbezit. Tătărescu onderschept slim de pass. Tătărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Breisach - FC Morarilor 2:1

24e minuut.
Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban verovert de bal door een tackle van achteren. Ninoiu is nu in balbezit. Serban onderschept slim de pass. Serban geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Olivian is nu in balbezit. Olivian met een sublieme pass. Ninoiu rent richting de bal. Ioanid onderschept slim de pass. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Breisach - FC Morarilor 2:2

29e minuut.
Bănescu is nu in balbezit. Bercea onderschept slim de pass. Bercea geeft de bal voor. Bănescu kopt de bal weg. Ioanid geeft de bal voor. Antipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Breisach - FC Morarilor 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Breisach 53%, FC Morarilor 47%.
FC Breisach - FC Morarilor 2:3

52e minuut.
Pleşan kopt de bal weg. Daar is Lixăndroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid speelt de bal door. Serban geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nopcea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pleşan. Nopcea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bănescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ioanid rent richting de bal. Ninoiu onderschept slim de pass. Serban verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu geeft de bal voor. Nopcea kopt de bal weg. Airinei rent richting de bal. Airinei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Breisach 58%, FC Morarilor 42%.
FC Breisach - FC Morarilor 2:3