Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: Arena Viselor
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36333
G4 Vulcan Sidex Galati
New Tactiek 424
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
44 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 22.7
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


1e minuut.
Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł passt de bal zonder na te denken. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 1:0

4e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican geeft een hoge lob. Montwiłł is nu in balbezit. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 2:0

4e minuut.
Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nichifor de bal. Van Schepdael onderschept slim de pass. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 3:0

9e minuut.
Klungelig pakt Velican de bal. Velican passt de bal zonder na te denken. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. Buzea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Velican speelt de bal door. Tănăsescu is nu in balbezit. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael schiet op doel. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chiran passt de bal zonder na te denken. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dineţ met een harde bal richting middenveld. Durleci kopt de bal weg. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 4:0

17e minuut.
Mândreanu geeft een hoge lob. Tănăsescu geeft een hoge lob. Bunea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bunea controleert de bal met de borst. Tănăsescu met een sublieme pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 5:0

19e minuut.
Montwiłł rent richting de bal. Klungelig pakt Van Schepdael de bal. Montwiłł is nu in balbezit. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 6:0

21e minuut.
Bunea met een sublieme pass. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea rent richting de bal. Montwiłł verovert de bal door een tackle van achteren. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga geeft een hoge lob. Tănăsescu controleert de bal met de borst. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal in één keer door. Daar is Montwiłł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 7:0

32e minuut.
Perianu rent richting de bal. Van Schepdael onderschept slim de pass. Van Schepdael passt de bal zonder na te denken. Daar is Montwiłł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 8:0

34e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu onderschept slim de pass. Rotariu passt de bal met de wreef. Daar is Van Schepdael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Schepdael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bunea probeert naar een medespeler te passen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velican. Velican krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Marcu rent richting de bal. Marcu geeft een lange en hoge pass. Van Schepdael kopt de bal weg. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Durleci probeert naar een medespeler te passen. Bosinceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosinceanu met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 18%, Sidex Galati 82%.
G4 Vulcan - Sidex Galati 9:0

46e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Tănăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsescu geeft een hoge lob. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzea heeft problemen om de bal te vangen. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Schepdael rent richting de bal. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 10:0

51e minuut.
Buzea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durleci rent richting de bal. Durleci probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cuzino de bal. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ... Dineţ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 11:0

53e minuut.
Bunea is nu in balbezit. Tănăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsescu speelt de bal door. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Velican speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł passt de bal met de wreef. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 12:0

56e minuut.
Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu passt de bal met de wreef. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bosinceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael passt de bal met de wreef. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Velican speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł geeft de bal voor. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosinceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durleci rent richting de bal. Durleci geeft een lange en hoge pass. Montwiłł springt en kopt de bal. Paal!

69e minuut.
Montwiłł geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican geeft de bal voor. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Durleci speelt de bal door. Klungelig pakt Van Schepdael de bal. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 13:0

74e minuut.
Bunea rent richting de bal. Tănăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsescu speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 14:0

77e minuut.
Klungelig pakt Durleci de bal. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bosinceanu met een sublieme pass. Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Durleci probeert naar een medespeler te passen. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Montwiłł kan de bal niet met de borst controleren. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 15:0

84e minuut.
Velican met de inworp. Tănăsescu met een sublieme pass. Van Schepdael met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Dineţ trapt de bal weg van het doel. Tănăsescu kopt de bal weg. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bosinceanu passt de bal in één keer door. Daar is Tănăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tănăsescu passt de bal zonder na te denken. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 16:0

88e minuut.
Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor passt de bal zonder na te denken. Chiran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuzino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Sidex Galati 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 8%, Sidex Galati 92%.
G4 Vulcan - Sidex Galati 17:0