Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corluspori Sultangazi
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Lowton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Długi komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Lamy kopt de bal weg. Giacomelli rent richting de bal. Güneşoğlu rent richting de bal. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu schiet op doel. Aslantaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nănescu passt de bal zonder na te denken. İskit heeft problemen om de bal te vangen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Sultangazi 0:1

17e minuut.
İsabeyli is nu in balbezit. Giacomelli onderschept slim de pass. Nănescu rent richting de bal. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli schiet op doel. Aslantaş bokst de bal weg.

23e minuut.
Jakovašić geeft de bal voor. İsabeyli probeert de bal met de borst te controleren. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu rent richting de bal. Nănescu schiet op doel. Aslantaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mersinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersinli speelt de bal door. Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan onderschept slim de pass. Sazalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
İsabeyli kopt de bal weg. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersinli verovert de bal door een tackle van achteren. Mersinli draait met de bal, schiet en ... Barkley probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jakovašić geeft de bal voor. Güneşoğlu kopt de bal weg. Daar is Jaanus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaanus geeft de bal voor. İsabeyli verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lamy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaanus rent richting de bal. Jaanus met een sublieme pass. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Sultangazi 0:2

36e minuut.
Spang Olsen is nu in balbezit. Mersinli onderschept slim de pass. Mersinli speelt de bal door. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dalca met een harde bal richting middenveld. Nănescu kopt de bal weg. Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu passt de bal met de wreef. Fincan probeert de bal met de borst te controleren. Nănescu rent richting de bal. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corluspori 72%, Sultangazi 28%.
Corluspori - Sultangazi 0:2

46e minuut.
Sazalan rent richting de bal. Spang Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Spang Olsen passt de bal in één keer door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
İskit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fincan probeert naar een medespeler te passen. Lamy met een sublieme pass. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lamy rent richting de bal. Lamy probeert naar een medespeler te passen. Çamdeviren rent richting de bal. Giacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Spinelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Giacomelli de bal onder controle te krijgen. Nănescu rent richting de bal. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Jakovašić is nu in balbezit. Lamy speelt de bal door. Jaanus speelt de bal door. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Sultangazi 0:3

66e minuut.
Jaanus probeert naar een medespeler te passen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Sultangazi 0:4

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskit met een snelle inworp. Fincan heeft problemen om de bal te vangen. Nănescu rent richting de bal. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Sultangazi 0:5

71e minuut.
Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu met een sublieme pass. Güneşoğlu rent richting de bal. Giacomelli onderschept slim de pass. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
İsabeyli probeert de bal aan de voet te houden. Giacomelli rent richting de bal. Nănescu rent richting de bal. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corluspori 63%, Sultangazi 37%.
Corluspori - Sultangazi 0:5