Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kocatepe UltrAslan FK
son Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 19.1
formidabel Schieten slecht
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Penchev is nu in balbezit. Penchev geeft een hoge lob. Calzavacca kopt de bal weg. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Süphanoğlu geeft de bal voor. Inworp. Aymon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piqueras geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 1:0

16e minuut.
Calzavacca kopt de bal weg. Kömürcü rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter schiet op doel. Turan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 2:0

21e minuut.
Richter kopt de bal weg. Calzavacca is nu in balbezit. Calzavacca geeft een lange en hoge pass. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 3:0

27e minuut.
Calzavacca met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal zonder na te denken. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Turan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piqueras met een sublieme pass. Aymon probeert naar een medespeler te passen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toğuz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aymon neemt de hoekschop. Liszewski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piqueras speelt de bal door. Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzavacca passt de bal met de wreef. Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Penchev met een sublieme pass. Klungelig pakt Aymon de bal. Aymon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Calzavacca speelt de bal door. Liszewski met een sublieme pass. Aymon is nu in balbezit. Aymon geeft een hoge lob. Richter springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marconato met een sublieme pass. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski passt de bal in één keer door. Aymon rent richting de bal. Aymon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 27%, UltrAslan FK 73%.
kocatepe - UltrAslan FK 3:0

51e minuut.
Mihliuc kopt de bal weg. Calzavacca is nu in balbezit. Calzavacca passt de bal met de wreef. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Saygın met een sublieme pass. Klungelig pakt Liszewski de bal. Liszewski passt de bal zonder na te denken. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Turan trapt de bal weg. Marconato is nu in balbezit. Marconato passt de bal in één keer door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 4:0

63e minuut.
Penchev geeft een lange en hoge pass. Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Liszewski geeft de bal voor. Richter rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Toğuz ... Strafschop! Richter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liszewski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Turan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 5:0

68e minuut.
İlet passt de bal in één keer door. Ceviz rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter haalt uit met een fantastische trap. Turan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 6:0

73e minuut.
Calzavacca geeft een hoge lob. Daar is Süphanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 7:0

75e minuut.
Marconato kopt de bal weg. Piqueras is nu in balbezit. Piqueras passt de bal in één keer door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 8:0

76e minuut.
Calzavacca passt de bal zonder na te denken. Piqueras rent richting de bal. Piqueras passt de bal met de wreef. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzavacca geeft een lange en hoge pass. Süphanoğlu is nu in balbezit. Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marconato verovert de bal door een tackle van achteren. Marconato speelt de bal door. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Turan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Marconato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aymon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aymon passt de bal zonder na te denken. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Aymon is nu in balbezit. Aymon probeert naar een medespeler te passen. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. Turan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - UltrAslan FK 9:0

88e minuut.
Süphanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sepetçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Paal! Aymon geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saygın de bal onder controle te krijgen. Turan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Piqueras probeert naar een medespeler te passen. Aymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymon probeert naar een medespeler te passen. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 18%, UltrAslan FK 82%.
kocatepe - UltrAslan FK 9:0