Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray55 Demiral SK
Normal Tactiek ThefunAttack
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
18 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Oduncu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blejan met de inworp. Nemere is nu in balbezit. Nemere geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - Demiral SK 0:1

7e minuut.
Adsız rent richting de bal. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ... İlkbahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - Demiral SK 0:2

16e minuut.
Nemere probeert naar een medespeler te passen. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mersan rent richting de bal. Mersan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bariloni de bal. Bariloni geeft een hoge lob. Nalewkowicz kopt de bal weg. İlkbahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Aktürk probeert naar een medespeler te passen. Sümbül rent richting de bal. Cetner is nu in balbezit. Sümbül verovert de bal door een tackle van achteren. Sümbül haalt uit met een fantastische trap. Tấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hatemo is nu in balbezit. Mersan geeft een hoge lob. Oduncu heeft problemen om de bal te vangen. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. İlkbahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blejan is nu in balbezit. Blejan schiet op doel. İlkbahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - Demiral SK 0:3

41e minuut.
Doeltrap. İlkbahar trapt de bal weg. Nemere probeert naar een medespeler te passen. Blejan is nu in balbezit. Blejan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
İlkbahar probeert naar een medespeler te passen. Edirneliler kopt de bal weg. Nemere speelt de bal door. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray55 70%, Demiral SK 30%.
Galatasaray55 - Demiral SK 0:3

46e minuut.
Bariloni onderschept slim de pass. Bariloni geeft een lange en hoge pass. Blejan kopt de bal weg. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ufkabakan geeft een hoge lob. Daar is Sümbül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mersan probeert naar een medespeler te passen. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Adsız heeft problemen om de bal te vangen. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz rent richting de bal. Rattameister rent richting de bal. Rattameister schiet op doel. İlkbahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mersan met een sublieme pass. Nemere rent richting de bal. Nemere passt de bal zonder na te denken. Daar is Nalewkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. İlkbahar met een sublieme pass. Mersan kopt de bal weg. Nemere met een sublieme pass. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Blejan de bal. Blejan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mersan passt de bal met de wreef. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Rattameister rent richting de bal. Rattameister haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rattameister zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Hatemo de bal. Blejan probeert naar een medespeler te passen. Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - Demiral SK 0:4

90e minuut.
Edirneliler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Levy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray55 63%, Demiral SK 37%.
Galatasaray55 - Demiral SK 0:4