Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray55 DEVILMANS
Normal Tactiek esas
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Díez heeft problemen om de bal te vangen. Díez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:1

8e minuut.
Yedier met een sublieme pass. Hatemo is nu in balbezit. Chodakiewicz onderschept slim de pass. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel. İlkbahar bokst de bal weg.

11e minuut.
Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mrkela de bal. Sümbül rent richting de bal. Sümbül haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sarıkanarya geeft een hoge lob. Gürgiç rent richting de bal. Ufkabakan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gürgiç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yedier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sarıkanarya rent richting de bal. Uran verovert de bal door een tackle van achteren. Gürgiç rent richting de bal. Gürgiç geeft een lange en hoge pass. Díez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński passt de bal zonder na te denken. Díez rent richting de bal. Díez haalt uit met een fantastische trap. Oduncu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:2

17e minuut.
Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Díez heeft problemen om de bal te vangen. Díez passt de bal zonder na te denken. Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Díez is nu in balbezit. Díez haalt uit met een fantastische trap. İlkbahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:3

18e minuut.
Aktürk heeft problemen om de bal te vangen. Díez rent richting de bal. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez haalt uit met een fantastische trap. İlkbahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Kulczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Hatemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gürgiç geeft de bal voor. Klungelig pakt Oduncu de bal. Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni haalt uit met een fantastische trap. İlkbahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:4

38e minuut.
Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier geeft de bal voor. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel. Oduncu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ufkabakan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gürgiç met de inworp. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray55 77%, DEVILMANS 23%.
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:4

46e minuut.
Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Iaboni rent richting de bal. Iaboni passt de bal in één keer door. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Uran geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz kopt de bal weg. Iaboni heeft problemen om de bal te vangen. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ufkabakan rent richting de bal. Gürgiç onderschept slim de pass. Gürgiç met een sublieme pass. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kocatürk geeft een lange en hoge pass. Uran rent richting de bal. Uran probeert naar een medespeler te passen. Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gürgiç verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iaboni de bal. Iaboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kulczyński speelt de bal door. Díez is nu in balbezit. Sarıkanarya is nu in balbezit. Díez onderschept slim de pass. Díez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ufkabakan passt de bal zonder na te denken. Daar is Yedier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedier speelt de bal door. Iaboni rent richting de bal. Iaboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iaboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iaboni haalt uit met een fantastische trap. İlkbahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:5

68e minuut.
Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz passt de bal met de wreef. Sakıba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Iaboni kopt de bal weg. Daar is Oduncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Daar is Uran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uran probeert naar een medespeler te passen. Gürgiç rent richting de bal. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gürgiç rent richting de bal. Gürgiç passt de bal zonder na te denken. Díez rent richting de bal. Díez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:6

81e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft een hoge lob. Daar is Gürgiç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:7

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Yedier de bal onder controle te krijgen. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński met een sublieme pass. Iaboni is nu in balbezit. Iaboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:8

85e minuut.
Doeltrap. İlkbahar trapt de bal weg. Chodakiewicz kopt de bal weg. Díez is nu in balbezit. Díez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray55 82%, DEVILMANS 18%.
Galatasaray55 - DEVILMANS 0:9