Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hisarüstü SK Köprüspor
Normal Tactiek 4*4*2
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 50.4
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Arévalo passt de bal in één keer door. Tokaz is nu in balbezit. Tokaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ulusoy de bal. Ulusoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Güreş rent richting de bal. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis speelt de bal door. Klungelig pakt Ulusoy de bal. Ulusoy draait met de bal, schiet en ... Sayın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tokaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis probeert naar een medespeler te passen. Ulusoy rent richting de bal. Ulusoy schiet op doel. Sayın bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dalyan geeft een lange en hoge pass. Ulusoy rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dalyan zal de hoekschop nemen. Kyriazis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 0:1

11e minuut.
Arévalo probeert de bal aan de voet te houden. Dalyan geeft een hoge lob. Yazıhan is nu in balbezit. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Jiagui heeft problemen om de bal te vangen. Yaka is nu in balbezit. Niewczas rent richting de bal. Yaka onderschept slim de pass. Yaka draait met de bal, schiet en ... Fulga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:1

21e minuut.
Yazıhan geeft de bal voor. Inworp. Tokaz met de inworp. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis passt de bal in één keer door. Ulusoy is nu in balbezit. Ulusoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Sayın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:2

28e minuut.
Arévalo passt de bal met de wreef. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis passt de bal in één keer door. Ulusoy is nu in balbezit. Ulusoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Yakışan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arévalo speelt de bal door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:3

33e minuut.
Yakışan met de inworp. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan passt de bal zonder na te denken. Arévalo geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. Sayın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ulusoy de bal. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:4

34e minuut.
Dalyan geeft een hoge lob. Ulusoy rent richting de bal. Ulusoy passt de bal in één keer door. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:5

37e minuut.
Akkaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tokaz neemt de hoekschop. Ulusoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:6

39e minuut.
Dalyan is nu in balbezit. Dalyan geeft een lange en hoge pass. Tokaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Kyriazis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:7

41e minuut.
Ulusoy is nu in balbezit. Afyonkarahisarlıoğlu is nu in balbezit. Ulusoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ulusoy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ulusoy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Klungelig pakt Dalyan de bal. Dalyan passt de bal zonder na te denken. Tokaz met een sublieme pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. Sayın bokst de bal weg.

45e minuut.
Afyonkarahisarlıoğlu geeft de bal voor. Inworp. Tokaz met een snelle inworp. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hisarüstü SK 78%, Köprüspor 22%.
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:7

47e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Tokaz rent richting de bal. Yazıhan maakt een afschuwelijke overtreding. Yazıhan krijgt een gele kaart. Tokaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tokaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kyriazis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:8

48e minuut.
Yaka rent richting de bal. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:9

49e minuut.
Uztunç met een sublieme pass. Yaka heeft problemen om de bal te vangen. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis schiet op doel. Sayın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:10

52e minuut.
Yakışan verovert de bal door een tackle van achteren. Yakışan geeft een lange en hoge pass. Afyonkarahisarlıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:11

54e minuut.
Dalyan rent richting de bal. Dalyan geeft een lange en hoge pass. Yazıhan heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:12

62e minuut.
Jiagui kopt de bal weg. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Sayın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Jiagui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derman. Jiagui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jiagui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kyriazis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:13

64e minuut.
Kyriazis is nu in balbezit. Akkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Sayın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:14

71e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyriazis de bal. Afyonkarahisarlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis onderschept slim de pass. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Akkaya geeft een hoge lob. Yakışan kopt de bal weg. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Sayın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:15

75e minuut.
Yazıhan geeft de bal voor. Tallevi geeft een hoge lob. Daar is Akkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Dalyan geeft een hoge lob. Sayın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas passt de bal zonder na te denken. Yakışan geeft een lange en hoge pass. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tokaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo passt de bal in één keer door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:16

81e minuut.
Sayın met een sublieme pass. Arévalo kopt de bal weg. Kyriazis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... Sayın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:17

83e minuut.
Klungelig pakt Kyriazis de bal. Arévalo is nu in balbezit. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:18

88e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dalyan de bal. Dalyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Sayın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hisarüstü SK 73%, Köprüspor 27%.
Hisarüstü SK - Köprüspor 1:18