Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real maden Çirkefspor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Kurşun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Derince begaat een overtreding. Derince krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Demirkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirkan geeft een lange en hoge pass. Daar is Gelgit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap. Yurtoğlu bokst de bal weg.

31e minuut.
Günay verovert de bal door een tackle van achteren. Günay speelt de bal door. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real maden 55%, Çirkefspor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real maden - Çirkefspor 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Alptemür de bal. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen passt de bal zonder na te denken. Tabu rent richting de bal. Tabu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tuncelilioğlu de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Köybaşı kopt de bal weg. Akat heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk is nu in balbezit. Köybaşı onderschept slim de pass. Köybaşı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kurşun rent richting de bal. Kurşun geeft een hoge lob. Bayülgen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Çirkefspor 1:0

77e minuut.
Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun met een sublieme pass. Köybaşı rent richting de bal. Vahap is nu in balbezit. Vahap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real maden - Çirkefspor 1:1

82e minuut.
Vahap draait met de bal, schiet en ... Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi haalt uit met een fantastische trap. Yurtoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Köybaşı springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real maden - Çirkefspor 1:2

85e minuut.
Derince is nu in balbezit. Derince geeft een hoge lob. Demirkan kopt de bal weg. Tabu probeert de bal met de borst te controleren. Tabu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gelgit bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayülgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayülgen passt de bal zonder na te denken. Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real maden - Çirkefspor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real maden 45%, Çirkefspor 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real maden - Çirkefspor 2:2