Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yelloweagles BesiktasJK
4-4-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 19.2
uitstekend Schieten slecht
matig Passen slecht
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Samandağ passt de bal in één keer door. Alburç is nu in balbezit. Alemşah maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Alemşah moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alemşah schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Alburç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nizam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Neyzen de bal. Neyzen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yılıkmaz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Yağcıoğlu kopt de bal weg. Tüzel rent richting de bal. Tüzel probeert naar een medespeler te passen. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 1:0

4e minuut.
Nizam onderschept slim de pass. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ passt de bal in één keer door. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 2:0

7e minuut.
Alburç is nu in balbezit. Alburç speelt de bal door. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 3:0

8e minuut.
Neyzen onderschept slim de pass. Neyzen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Samandağ de bal. Alburç rent richting de bal. Alburç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 4:0

9e minuut.
Samandağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Samandağ speelt de bal door. Özgörkey rent richting de bal. Neyzen verovert de bal door een tackle van achteren. Neyzen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Samandağ de bal onder controle te krijgen. Alburç is nu in balbezit. Alburç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 5:0

11e minuut.
Hınzır met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çakı met de inworp. Alburç is nu in balbezit. Alburç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yılıkmaz rent richting de bal. Samandağ onderschept slim de pass. Samandağ met een sublieme pass. Klungelig pakt Neyzen de bal. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Çakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özgörkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam verovert de bal door een tackle van achteren. Alburç rent richting de bal. Alburç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 6:0

16e minuut.
Daar is Samandağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç passt de bal in één keer door. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 7:0

20e minuut.
Alburç is nu in balbezit. Alburç passt de bal in één keer door. Daar is Yılıkmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen draait met de bal, schiet en ... Üzümlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 8:0

24e minuut.
Daar is Özgörkey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam geeft een lange en hoge pass. Tüzel rent richting de bal. Tüzel passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Metal met een snelle inworp. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç passt de bal zonder na te denken. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Özgörkey rent richting de bal. Alburç verovert de bal door een tackle van achteren. Samandağ rent richting de bal. Samandağ haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 9:0

33e minuut.
Metal is nu in balbezit. Metal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hınzır de bal onder controle te krijgen. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 10:0

36e minuut.
Alburç is nu in balbezit. Samandağ is nu in balbezit. Alburç speelt de bal door. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel. Üzümlü bokst de bal weg.

38e minuut.
Samandağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Samandağ draait met de bal, schiet en ... Tüzel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tüzel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Samandağ verovert de bal door een tackle van achteren. Samandağ passt de bal in één keer door. Neyzen rent richting de bal. Neyzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 11:0

43e minuut.
Çakı met de inworp. Alburç is nu in balbezit. Alburç probeert naar een medespeler te passen. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 12:0

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Kütahya de bal onder controle te krijgen. Alburç is nu in balbezit. Alburç passt de bal in één keer door. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 8%, BesiktasJK 92%.
Yelloweagles - BesiktasJK 13:0

46e minuut.
Kütahya passt de bal zonder na te denken. Özgörkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen verovert de bal door een tackle van achteren. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç draait met de bal, schiet en ... Üzümlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samandağ rent richting de bal. Samandağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 14:0

52e minuut.
Neyzen met een sublieme pass. Alburç rent richting de bal. Alburç geeft een lange en hoge pass. Samandağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Samandağ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kibaradam geeft een hoge lob. Diyadin kopt de bal weg. Yedi geeft een hoge lob. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Yılıkmaz de bal. Neyzen geeft een lange en hoge pass. Yılıkmaz heeft problemen om de bal te vangen. Neyzen rent richting de bal. Neyzen draait met de bal, schiet en ... Üzümlü bokst de bal weg. Paal!

67e minuut.
Nizam speelt de bal door. Çakı is nu in balbezit. Çakı geeft de bal voor. Neyzen maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Diyarbakırlıoğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Kütahya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağcıoğlu geeft de bal voor. Yılıkmaz probeert de bal met de borst te controleren. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tüzel geeft een hoge lob. Neyzen is nu in balbezit. Hınzır rent richting de bal. Neyzen verovert de bal door een tackle van achteren. Neyzen haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Neyzen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandıkçıoğlu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Çakı speelt de bal door. Yedi probeert naar een medespeler te passen. Tüzel speelt de bal door. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 15:0

84e minuut.
Özgörkey rent richting de bal. Nizam onderschept slim de pass. Alburç met een sublieme pass. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ draait met de bal, schiet en ... Üzümlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tüzel met een snelle inworp. Alburç geeft een lange en hoge pass. Sandıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - BesiktasJK 16:0

90e minuut.
Daar is Nizam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alburç is nu in balbezit. Alburç passt de bal in één keer door. Samandağ rent richting de bal. Samandağ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 16%, BesiktasJK 84%.
Yelloweagles - BesiktasJK 16:0