Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş*1453 şadırvan city
ByPatron Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Şanlıurfalıoğlu geeft de bal voor. Widmer probeert de bal aan de voet te houden. Yozgatlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Friš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş*1453 - şadırvan city 0:1

16e minuut.
Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco geeft de bal voor. Gintberg kan de bal niet met de borst controleren. Gintberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Şahinbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbey geeft een hoge lob. Gintberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks is nu in balbezit. Meulendijks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Rebeque met een sublieme pass. Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks probeert naar een medespeler te passen. Gintberg is nu in balbezit. Gintberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Meulendijks rent richting de bal. Sevim bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks verovert de bal door een tackle van achteren. Meulendijks haalt uit met een fantastische trap. Tuğtaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş*1453 - şadırvan city 1:1

43e minuut.
Rebeque verovert de bal door een tackle van achteren. Rebeque speelt de bal door. Sevim rent richting de bal. Gintberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gintberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gözüaçık geeft de bal voor. Inworp. Garriga met een snelle inworp. Daar is Meulendijks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meulendijks geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş*1453 - şadırvan city 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş*1453 44%, şadırvan city 56%.
Beşiktaş*1453 - şadırvan city 2:1

62e minuut.
Porco is nu in balbezit. Porco geeft een hoge lob. Daar is Sevim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gintberg rent richting de bal. Gintberg schiet op doel. Tuğtaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meulendijks heeft problemen om de bal te vangen. Gintberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş*1453 - şadırvan city 3:1

69e minuut.
Kuciel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balıkesirliler de bal. Meulendijks is nu in balbezit. Gintberg rent richting de bal. Gintberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rebeque is nu in balbezit. Rebeque passt de bal zonder na te denken. Gintberg is nu in balbezit. Gintberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş*1453 - şadırvan city 4:1

83e minuut.
Meulendijks met een sublieme pass. Gintberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks is nu in balbezit. Gintberg is nu in balbezit. Gintberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tuğtaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Okursoy probeert naar een medespeler te passen. Garriga probeert naar een medespeler te passen. Gintberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks rent richting de bal. Meulendijks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Garriga onderschept slim de pass. Rebeque rent richting de bal. Rebeque geeft een hoge lob. Gintberg rent richting de bal. Gintberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş*1453 28%, şadırvan city 72%.
Beşiktaş*1453 - şadırvan city 4:1