Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUZO DamlaFC
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen average


6e minuut.
Hacıbektaşıveli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ardıçoğlu de bal. Ardıçoğlu met een sublieme pass. Süt bereikt de bal nog maar net als eerste. Süt haalt uit met een fantastische trap. Gürkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Unakıtan rent richting de bal. Ardıçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardıçoğlu speelt de bal door. Süt bereikt de bal nog maar net als eerste. Süt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Unakıtan de bal. Unakıtan speelt de bal door. Cantekin rent richting de bal. Grocholski onderschept slim de pass. Grocholski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - DamlaFC 0:1

17e minuut.
Ardıçoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altınsoy komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Grocholski onderschept slim de pass. Karaköprü is nu in balbezit. Grocholski rent richting de bal. Grocholski haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - DamlaFC 0:2

34e minuut.
Grocholski heeft problemen om de bal te vangen. Karaköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü passt de bal met de wreef. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUZO 57%, DamlaFC 43%.
LUZO - DamlaFC 0:2

46e minuut.
Gökler speelt de bal door. Altınsoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Unakıtan. Unakıtan krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaköprü rent richting de bal. Karaköprü passt de bal zonder na te denken. Grocholski rent richting de bal. Grocholski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Karaköprü rent richting de bal. Karaköprü met een sublieme pass. Cantekin is nu in balbezit. Grocholski verovert de bal door een tackle van achteren. Grocholski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - DamlaFC 0:3

54e minuut.
Klungelig pakt Altınsoy de bal. Grocholski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altınsoy. Altınsoy krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Mürekkepçioğlu de bal onder controle te krijgen. Süt bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Unakıtan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Gürkan trapt de bal weg van het doel. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli probeert naar een medespeler te passen. Süt rent richting de bal. Süt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski onderschept slim de pass. Grocholski probeert naar een medespeler te passen. Karaköprü rent richting de bal. Karaköprü schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Sevecen geeft een lange en hoge pass. Süt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conta. Süt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hacıbektaşıveli met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Çevikalp geeft een hoge lob. Grocholski is nu in balbezit. İslahiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski onderschept slim de pass. Grocholski haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Inworp. Özaltay met een snelle inworp. Altınsoy rent richting de bal. Altınsoy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUZO 56%, DamlaFC 44%.
LUZO - DamlaFC 0:3