Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Baskil Neşet Ertaş SK
Normal Tactiek zorlu 3
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 49
weak Schieten incredible
weak Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Makowiecki is nu in balbezit. Makowiecki passt de bal met de wreef. Daar is Kınay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:1

4e minuut.
Zillman geeft een hoge lob. Hocalar kopt de bal weg. Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Tekirdağlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:2

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tekirdağlı trapt de bal weg van het doel. Makowiecki kopt de bal weg. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:3

16e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketels verovert de bal door een tackle van achteren. Ketels geeft een hoge lob. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Makowiecki passt de bal in één keer door. Pazgřivec rent richting de bal. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel. Tekirdağlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:4

23e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman passt de bal in één keer door. Daar is Pazgřivec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Tekirdağlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:5

25e minuut.
Zillman passt de bal met de wreef. Ataş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec verovert de bal door een tackle van achteren. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:6

26e minuut.
Zillman passt de bal zonder na te denken. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:7

29e minuut.
Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Makowiecki geeft een hoge lob. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. Tekirdağlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:8

31e minuut.
Pazgřivec passt de bal zonder na te denken. Zillman rent richting de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Tekirdağlı probeert wanhopig de bal te grijpen. Ataş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:9

33e minuut.
Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zillman de bal onder controle te krijgen. Makowiecki kopt de bal weg. Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Zillman schiet op doel. Tekirdağlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:10

33e minuut.
Şah bereikt de bal nog maar net als eerste. Şah passt de bal in één keer door. Kınay rent richting de bal. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tutumlu de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ataş onderschept slim de pass. Ataş geeft de bal voor. Teodosiu kopt de bal weg. Ketels rent richting de bal. Ketels geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Makowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rondeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:11

42e minuut.
Pazgřivec rent richting de bal. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Tekirdağlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:12

43e minuut.
Şah rent richting de bal. Pazgřivec onderschept slim de pass. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. Tekirdağlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:13

45e minuut.
Inworp. Peçenek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar verovert de bal door een tackle van achteren. Hocalar speelt de bal door. Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar geeft een hoge lob. Pazgřivec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Baskil 89%, Neşet Ertaş SK 11%.
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:13

46e minuut.
Rondeau passt de bal zonder na te denken. Hocalar rent richting de bal. Hocalar passt de bal in één keer door. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Teodosiu kopt de bal weg. Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:14

48e minuut.
Tola passt de bal in één keer door. Adışanlı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ataş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Tekirdağlı bokst de bal weg. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Tekirdağlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:15

52e minuut.
Zillman geeft de bal voor. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Hocalar heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:16

53e minuut.
Zillman onderschept slim de pass. Peçenek is nu in balbezit. Peçenek speelt de bal door. Hocalar rent richting de bal. Hocalar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:17

54e minuut.
Rondeau passt de bal zonder na te denken. Sümer probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. Tekirdağlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:18

63e minuut.
Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal in één keer door. Peçenek rent richting de bal. Peçenek geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tutumlu probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zillman de bal. Zillman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peçenek kopt de bal weg. Zillman is nu in balbezit. Ataş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zillman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pazgřivec neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:19

68e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman passt de bal in één keer door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:20

73e minuut.
Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec passt de bal zonder na te denken. Hocalar heeft problemen om de bal te vangen. Hocalar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:21

75e minuut.
Rondeau rent richting de bal. Rondeau geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Çullu de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:22

78e minuut.
Sümer met een sublieme pass. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman speelt de bal door. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rondeau geeft de bal voor. Tekirdağlı speelt de bal door. Makowiecki kopt de bal weg. Pazgřivec probeert de bal met de borst te controleren. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Baskil 83%, Neşet Ertaş SK 17%.
Real Baskil - Neşet Ertaş SK 0:23