Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Dıgıl Neşet Ertaş SK
442 Tactiek zorlu 3
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.6
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Pazgřivec passt de bal in één keer door. Daar is Hocalar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:1

6e minuut.
Hocalar rent richting de bal. Hocalar geeft de bal voor. Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec verovert de bal door een tackle van achteren. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:2

6e minuut.
Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Çamlı de bal. Pazgřivec verovert de bal door een tackle van achteren. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:3

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soyan trapt de bal weg van het doel. Makowiecki kopt de bal weg. Hocalar rent richting de bal. Hocalar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ... Şahintepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:4

13e minuut.
Hocalar met een sublieme pass. Şahintepe met een sublieme pass. Makowiecki met een sublieme pass. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel. Soyan bokst de bal weg. Serinyel rent richting de bal. Serinyel geeft een lange en hoge pass. Ketels kopt de bal weg. Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Serinyel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Damat de bal. Makowiecki speelt de bal door. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:5

19e minuut.
Akmaz passt de bal zonder na te denken. Inworp. Rondeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Çamlı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ketels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zillman rent richting de bal. Zillman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gümüştan probeert naar een medespeler te passen. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus begaat een overtreding. Hocalar raakt geblesseerd tijdens het duel. Rondeau komt bij de bal en schiet. Soyan bokst de bal weg. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:6

28e minuut.
Sümer probeert naar een medespeler te passen. Zillman is nu in balbezit. Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman onderschept slim de pass. Zillman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:7

30e minuut.
Klungelig pakt Rondeau de bal. Kocaeli rent richting de bal. Rondeau verovert de bal door een tackle van achteren. Hocalar rent richting de bal. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:8

31e minuut.
Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Zillman rent richting de bal. Zillman speelt de bal door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:9

33e minuut.
Zillman rent richting de bal. Ketels speelt de bal door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. Soyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar geeft een hoge lob. Şahintepe kopt de bal weg. Daar is Ketels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ketels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec passt de bal in één keer door. Hocalar rent richting de bal. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:10

41e minuut.
Şahintepe probeert de bal aan de voet te houden. Zillman is nu in balbezit. Zillman met een sublieme pass. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Ketels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ketels met een sublieme pass. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Soyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rondeau kopt de bal weg. Hocalar rent richting de bal. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. Soyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:11

45e minuut.
Inworp. Peçenek komt het veld opgelopen. Turčík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dıgıl 89%, Neşet Ertaş SK 11%.
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:11

46e minuut.
Peçenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçenek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şahintepe de bal. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. Soyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintepe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rondeau met de inworp. Hocalar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Peçenek met een snelle inworp. Zillman is nu in balbezit. Zillman geeft de bal voor. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:12

51e minuut.
Damat met een sublieme pass. Çamlı is nu in balbezit. Çamlı passt de bal zonder na te denken. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Soyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:13

53e minuut.
Turčík passt de bal in één keer door. Zillman rent richting de bal. Zillman geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Peçenek is nu in balbezit. Peçenek geeft een hoge lob. Hocalar rent richting de bal. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. Serinyel probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yunus is nu in balbezit. Turčík onderschept slim de pass. Turčík probeert naar een medespeler te passen. Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Soyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peçenek zal de hoekschop nemen. Pazgřivec krijgt zijn hoofd ertegen. Soyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Turčík passt de bal zonder na te denken. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Zillman rent richting de bal. Zillman draait met de bal, schiet en ... Soyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pazgřivec heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:14

63e minuut.
Sümer met een sublieme pass. Hocalar rent richting de bal. Hocalar probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:15

64e minuut.
Kocaeli geeft een hoge lob. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Zillman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Turčík speelt de bal door. Daar is Hocalar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hocalar passt de bal met de wreef. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Peçenek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yağın komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Turčík passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hocalar de bal. Rondeau speelt de bal door. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar geeft een lange en hoge pass. Soyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:16

76e minuut.
Gümüştan rent richting de bal. Gümüştan passt de bal in één keer door. Turčík speelt de bal door. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:17

78e minuut.
Yunus rent richting de bal. Yağın rent richting de bal. Yağın met een sublieme pass. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kocaeli rent richting de bal. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau met een sublieme pass. Pazgřivec heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:18

82e minuut.
Turčík heeft problemen om de bal te vangen. Turčík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eroğlu de bal. Hocalar rent richting de bal. Hocalar schiet op doel. Soyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Hocalar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Serinyel de bal. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Akmaz kopt de bal weg. Zillman rent richting de bal. Zillman geeft een hoge lob. Hocalar rent richting de bal. Hocalar schiet op doel. Soyan bokst de bal weg. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Soyan speelt de bal door. Turčík kopt de bal weg. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Dıgıl 85%, Neşet Ertaş SK 15%.
Dinamo Dıgıl - Neşet Ertaş SK 0:19