Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKÇADAĞ _ Forza Beşiktaş
ab 2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 22.4
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kurşun probeert naar een medespeler te passen. Birnicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evcimen rent richting de bal. Gioffré verovert de bal door een tackle van achteren. Gioffré geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gökçe heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu rent richting de bal. Buczyński is nu in balbezit. Buczyński haalt uit met een fantastische trap. Altaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - Forza Beşiktaş 1:0

23e minuut.
Tazegül met een sublieme pass. Sánchez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmailoğlu onderschept slim de pass. İsmailoğlu draait met de bal, schiet en ... Závadník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKÇADAĞ _ - Forza Beşiktaş 1:1

35e minuut.
Dimitrio geeft een hoge lob. Paouris rent richting de bal. Birnicu is nu in balbezit. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris schiet op doel. Altaner bokst de bal weg. Buczyński is nu in balbezit. Buczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - Forza Beşiktaş 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 49%, Forza Beşiktaş 51%.
AKÇADAĞ _ - Forza Beşiktaş 2:1

49e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. Buczyński rent richting de bal. Savaşkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buczyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buczyński kan niet meer verder spelen. Reçber komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft de bal voor. Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. Reçber is nu in balbezit. Reçber passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Paouris met een sublieme pass. Reçber is nu in balbezit. Reçber speelt de bal door. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öğüt met een snelle inworp. Dimitrio rent richting de bal. Dimitrio geeft de bal voor. Yutkun is nu in balbezit. Paal!

76e minuut.
Sahipataoğulları raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çetin komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Malatyalılar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öğüt is nu in balbezit. Tazegül verovert de bal door een tackle van achteren. Tazegül draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 44%, Forza Beşiktaş 56%.
AKÇADAĞ _ - Forza Beşiktaş 2:1