Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ammar Club ÇAĞGÜCÜFK
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Oehrli passt de bal zonder na te denken. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel met een sublieme pass. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Üzmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oehrli rent richting de bal. Oehrli probeert naar een medespeler te passen. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:1

8e minuut.
Delorenzi draait met de bal, schiet en ... Göğebakan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:2

9e minuut.
Van den Branden met de inworp. Dalea rent richting de bal. Dalea geeft een hoge lob. Delorenzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Oehrli de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:3

10e minuut.
Oehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dalea kopt de bal weg. Frey probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel. Zoralmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:4

32e minuut.
Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden speelt de bal door. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yedier de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Armas kopt de bal weg. Klungelig pakt Patlar de bal. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:5

36e minuut.
Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden met een sublieme pass. Frey probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi schiet op doel. Zoralmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kırıkkaleli geeft een hoge lob. Lena speelt de bal door. Küntzel kopt de bal weg. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:6

45e minuut.
Delorenzi passt de bal zonder na te denken. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey passt de bal zonder na te denken. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel geeft een hoge lob. Zoralmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ammar Club 79%, ÇAĞGÜCÜFK 21%.
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:6

50e minuut.
Yedier geeft de bal voor. Inworp. Küntzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frey probeert de bal met de borst te controleren. Frey geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas onderschept slim de pass. Armas geeft de bal voor. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:7

53e minuut.
Armas rent richting de bal. Armas probeert naar een medespeler te passen. Oehrli probeert naar een medespeler te passen. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Pizzul geeft de bal voor. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delorenzi geeft een hoge lob. Zoralmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:8

56e minuut.
Küntzel met een snelle inworp. Armas geeft de bal voor. Van den Branden maakt een snoekduik en kopt de bal. Zoralmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Yedier de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:9

58e minuut.
Patlar heeft problemen om de bal te vangen. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi rent richting de bal. Frey onderschept slim de pass. Frey schiet op doel. Zoralmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:10

60e minuut.
Yücetan speelt de bal door. Daar is Delorenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delorenzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Van den Branden geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:11

69e minuut.
Oehrli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Göğebakan de bal. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi schiet op doel. Zoralmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Patlar de bal. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:12

71e minuut.
Inworp. Hagi met de inworp. Patlar rent richting de bal. Oehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:13

73e minuut.
Klungelig pakt Şensoy de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea geeft de bal voor. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey met een sublieme pass. Delorenzi speelt de bal door. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Göğebakan geeft de bal voor. Van den Branden met een sublieme pass. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi passt de bal zonder na te denken. Frey geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yedier rent richting de bal. Yedier geeft de bal voor. Frey kopt de bal weg. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Küntzel passt de bal met de wreef. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli passt de bal zonder na te denken. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ammar Club 84%, ÇAĞGÜCÜFK 16%.
Ammar Club - ÇAĞGÜCÜFK 0:13