Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dadas_spor Kırklarelispor
442 Tactiek 451
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 17.2
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Sydänmaanlakka verovert de bal door een tackle van achteren. da Guia rent richting de bal. da Guia speelt de bal door. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Villamizar rent richting de bal. Süel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Villamizar zijn tegenspeler op de grond. Villamizar krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bahçeli geeft de bal voor. Gaziantepli is nu in balbezit. Gaziantepli speelt de bal door. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 1:0

17e minuut.
Kahta trapt de bal weg van het doel. Scalzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Iğdırlı de bal. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iğdırlı heeft problemen om de bal te vangen. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 2:0

19e minuut.
da Guia speelt de bal door. Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmaz geeft een hoge lob. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 3:0

22e minuut.
Ardal geeft de bal voor. Batmaz kopt de bal weg. Mert met een sublieme pass. Klungelig pakt Villamizar de bal. Villamizar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Iğdırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar schiet op doel. Tez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iğdırlı trapt de bal weg. da Guia kopt de bal weg. Klungelig pakt Karadaliev de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 4:0

28e minuut.
Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gökkentli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 5:0

39e minuut.
Manfredi geeft de bal voor. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta passt de bal met de wreef. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Batmaz is nu in balbezit. Batmaz passt de bal in één keer door. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev schiet op doel. Kahta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 6:0

43e minuut.
Kahta probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. da Guia neemt de hoekschop. Villamizar maakt een snoekduik en kopt de bal. Tez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 7:0

44e minuut.
Rotsaert is nu in balbezit. Rotsaert passt de bal met de wreef. da Guia met een sublieme pass. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 19%, Kırklarelispor 81%.
Dadas_spor - Kırklarelispor 7:0

46e minuut.
Batmaz rent richting de bal. Batmaz probeert naar een medespeler te passen. Pawenta geeft een lange en hoge pass. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Iğdırlı geeft de bal voor. da Guia kopt de bal weg. Villamizar rent richting de bal. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 8:0

54e minuut.
Süel rent richting de bal. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Gökkentli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Batmaz passt de bal met de wreef. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 9:0

60e minuut.
Karadaliev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villamizar de bal. Iğdırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 10:0

66e minuut.
Kahta is nu in balbezit. Karadaliev onderschept slim de pass. Ardal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ardal krijgt een gele kaart. Karadaliev raakt geblesseerd tijdens het duel. Batmaz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Rotsaert geeft een hoge lob. Daar is Iğdırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 11:0

79e minuut.
Klungelig pakt Süel de bal. Villamizar rent richting de bal. Villamizar passt de bal zonder na te denken. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Tez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 12:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Guia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Scalzi de bal. Scalzi geeft een lange en hoge pass. Karadaliev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta geeft een hoge lob. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev draait met de bal, schiet en ... Tez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Kırklarelispor 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 23%, Kırklarelispor 77%.
Dadas_spor - Kırklarelispor 13:0