Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cey ÇAĞGÜCÜFK
Normal Tactiek Attack
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 43.1
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel speelt de bal door. Tapanoğlu rent richting de bal. Delorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:1

3e minuut.
Delorenzi heeft problemen om de bal te vangen. Tapanoğlu rent richting de bal. Delorenzi onderschept slim de pass. Delorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:2

6e minuut.
Yener bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey met een sublieme pass. Oehrli rent richting de bal. Oehrli geeft de bal voor. Paal! Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Küntzel neemt de hoekschop. Frey geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:3

8e minuut.
Sevecen is nu in balbezit. Delorenzi onderschept slim de pass. Frey rent richting de bal. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:4

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van den Branden met een snelle inworp. Delorenzi geeft de bal voor. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frey met een sublieme pass. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi speelt de bal door. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:5

20e minuut.
Pizzul onderschept slim de pass. Pizzul met een sublieme pass. Delorenzi speelt de bal door. Klungelig pakt Oehrli de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:6

26e minuut.
Ağızlı is nu in balbezit. Armas geeft een lange en hoge pass. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:7

34e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden geeft een lange en hoge pass. Frey kopt de bal weg. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:8

39e minuut.
Kurter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzul rent richting de bal. Pizzul geeft de bal voor. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden speelt de bal door. Daar is Oehrli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey schiet op doel. Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cey 80%, ÇAĞGÜCÜFK 20%.
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:8

48e minuut.
Dalea geeft een lange en hoge pass. Zümrüt kopt de bal weg. Klungelig pakt Yıldırım de bal. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Küntzel neemt de hoekschop. Oehrli kopt de bal weg. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Yener rent richting de bal. Frey onderschept slim de pass. Frey geeft een lange en hoge pass. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:9

56e minuut.
Kurter speelt de bal door. Ağızlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oehrli zijn tegenspeler op de grond. Oehrli krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden geeft een lange en hoge pass. Yıldırım rent richting de bal. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:10

60e minuut.
Yener kopt de bal weg. Soklangaç rent richting de bal. Dalea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dalea krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Frey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oehrli de bal. Oehrli probeert naar een medespeler te passen. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:11

65e minuut.
Zümrüt geeft een hoge lob. Inworp. Armas met de inworp. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel geeft een lange en hoge pass. Gazezoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:12

69e minuut.
Van den Branden speelt de bal door. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey passt de bal zonder na te denken. Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Oehrli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Pizzul speelt de bal door. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Oehrli geeft een lange en hoge pass. Daar is Frey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frey haalt uit met een fantastische trap. Yıldırım probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gazezoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:13

78e minuut.
Delorenzi passt de bal zonder na te denken. Armas is nu in balbezit. Armas speelt de bal door. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Van den Branden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delorenzi heeft problemen om de bal te vangen. Delorenzi geeft een hoge lob. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Sevecen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevecen passt de bal met de wreef. Soklangaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Branden geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey passt de bal in één keer door. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi schiet op doel. Gazezoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:14

89e minuut.
Pizzul passt de bal met de wreef. Armas rent richting de bal. Armas geeft de bal voor. Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gazezoğlu met een harde bal richting middenveld. Dalea is nu in balbezit. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cey 75%, ÇAĞGÜCÜFK 25%.
cey - ÇAĞGÜCÜFK 0:15