Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇAĞGÜCÜFK Dadas_spor
Attack Tactiek 442
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Hruszowiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delorenzi kopt de bal weg. Manfredi probeert de bal aan de voet te houden. Mudri is nu in balbezit. Mudri schiet op doel. Cagneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dalea kopt de bal weg. Rotsaert is nu in balbezit. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi geeft een lange en hoge pass. Mudri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 1:0

8e minuut.
Mazzuia geeft een lange en hoge pass. Batmaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karadaliev de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Lena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 1:1

11e minuut.
da Guia is nu in balbezit. da Guia passt de bal zonder na te denken. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dracula de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Delorenzi met een sublieme pass. Mudri heeft problemen om de bal te vangen. Mudri passt de bal met de wreef. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev passt de bal met de wreef. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel. Lena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Azadov speelt de bal door. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Lena bokst de bal weg.

26e minuut.
Delorenzi probeert naar een medespeler te passen. Küntzel rent richting de bal. Küntzel speelt de bal door. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey met een sublieme pass. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Frey passt de bal in één keer door. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri passt de bal zonder na te denken. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap. Cagneschi bokst de bal weg. Mudri is nu in balbezit. Mudri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:1

32e minuut.
Pawenta passt de bal in één keer door. da Guia rent richting de bal. da Guia met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel. Lena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rotsaert met een snelle inworp. Batmaz met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Batmaz passt de bal in één keer door. Küntzel met een sublieme pass. Manfredi is nu in balbezit. Delorenzi onderschept slim de pass. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delorenzi kopt de bal weg. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri schiet op doel. Bahçeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 49%, Dadas_spor 51%.
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:1

57e minuut.
da Guia heeft problemen om de bal te vangen. Küntzel rent richting de bal. Küntzel geeft de bal voor. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi draait met de bal, schiet en ... Cagneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mudri rent richting de bal. Mudri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Karadaliev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Armas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armas met een sublieme pass. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi passt de bal met de wreef. Daar is Manfredi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Guia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azadov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dracula rent richting de bal. Dracula geeft de bal voor. Pawenta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dalea is nu in balbezit. Batmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Batmaz passt de bal met de wreef. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 2:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sydänmaanlakka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt da Guia de bal. da Guia geeft de bal voor. Karadaliev springt en kopt de bal. Lena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Frey kopt de bal weg. Manfredi heeft problemen om de bal te vangen. Delorenzi onderschept slim de pass. Delorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 44%, Dadas_spor 56%.
ÇAĞGÜCÜFK - Dadas_spor 3:2