Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alperen Spor Kulübü Dadas_spor
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Enüstün rent richting de bal. Sydänmaanlakka onderschept slim de pass. Sydänmaanlakka probeert naar een medespeler te passen. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev geeft de bal voor. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:1

8e minuut.
Batmaz passt de bal met de wreef. Çarıklı rent richting de bal. da Guia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Guia krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Villamizar speelt de bal door. Batmaz rent richting de bal. Batmaz passt de bal in één keer door. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Sevgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta speelt de bal door. Karadaliev speelt de bal door. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:2

26e minuut.
Uçmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçmaz passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Hacıyatmaz de bal onder controle te krijgen. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Hacıyatmaz rent richting de bal. Batmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Batmaz speelt de bal door. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:3

30e minuut.
Batmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Batmaz passt de bal met de wreef. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:4

36e minuut.
Batmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Batmaz speelt de bal door. Daar is Altındal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:5

41e minuut.
Hacıyatmaz is nu in balbezit. Karadaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Karadaliev met een sublieme pass. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Batmaz passt de bal in één keer door. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Sevgen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alperen Spor Kulübü 78%, Dadas_spor 22%.
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:6

46e minuut.
Karadaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Karadaliev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yenilmezata de bal onder controle te krijgen. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel. Sevgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Sydänmaanlakka geeft een hoge lob. Altındal geeft de bal voor. Seyitonbaşıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel. Sevgen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:7

52e minuut.
Batmaz met een sublieme pass. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev passt de bal zonder na te denken. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:8

57e minuut.
Sevgen met een sublieme pass. Batmaz probeert de bal met de borst te controleren. Batmaz speelt de bal door. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pawenta geeft een lange en hoge pass. Çarıklı kopt de bal weg. Daar is Villamizar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:9

72e minuut.
Seyitonbaşıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar speelt de bal door. Karadaliev is nu in balbezit. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:10

75e minuut.
Yenilmezata geeft een hoge lob. Batmaz kopt de bal weg. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar schiet op doel. Sevgen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Şengül rent richting de bal. Batmaz is nu in balbezit. Batmaz passt de bal zonder na te denken. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:11

79e minuut.
Ethemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar verovert de bal door een tackle van achteren. Villamizar met een sublieme pass. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sevgen met een harde bal richting middenveld. da Guia kopt de bal weg. Batmaz is nu in balbezit. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:12

82e minuut.
Şengül bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar speelt de bal door. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:13

84e minuut.
Batmaz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yenilmezata de bal onder controle te krijgen. Karadaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:14

90e minuut.
Batmaz onderschept slim de pass. Batmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villamizar de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Sevgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alperen Spor Kulübü 76%, Dadas_spor 24%.
Alperen Spor Kulübü - Dadas_spor 0:15