Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor Fahrenayth FC
352 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Bıkmaz rent richting de bal. Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen speelt de bal door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Fahrenayth FC 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volkansoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen geeft een lange en hoge pass. Benli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bıkmaz is nu in balbezit. Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Aşkın passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benli rent richting de bal. Benli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Özat onderschept slim de pass. Özat geeft een lange en hoge pass. Karateke probeert de bal met de borst te controleren. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. Öztuncer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Falagán probeert naar een medespeler te passen. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski geeft een lange en hoge pass. Benli geeft de bal voor. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tekdüzen met een sublieme pass. Gyarmati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyarmati passt de bal in één keer door. Öztek is nu in balbezit. Öztek draait met de bal, schiet en ... Öztuncer bokst de bal weg.

44e minuut.
Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek passt de bal in één keer door. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almeida onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 50%, Fahrenayth FC 50%.
uneyspor - Fahrenayth FC 0:1

46e minuut.
Özat met een snelle inworp. Mândreanu geeft de bal voor. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... Öztuncer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uneyspor - Fahrenayth FC 1:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falagán met een snelle inworp. Mândreanu rent richting de bal. Benli verovert de bal door een tackle van achteren. Benli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bıkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bıkmaz probeert naar een medespeler te passen. Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Öztek rent richting de bal. Öztek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Volkansoy met een sublieme pass. Benli speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Benli verovert de bal door een tackle van achteren. Benli met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aniszewski speelt de bal door. Aşkın speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Altınkurt bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Öztek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyarmati is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aşkın. Aşkın krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Değirmencioğlu passt de bal zonder na te denken. Tekdüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdüzen met een sublieme pass. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 47%, Fahrenayth FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uneyspor - Fahrenayth FC 1:1