Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzon1967 SiverekFC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Karakoçoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engin komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Dayı rent richting de bal. Tekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Özenmiş rent richting de bal. Tekdemir onderschept slim de pass. Tekdemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon1967 - SiverekFC 0:1

45e minuut.
Eroğlu passt de bal in één keer door. Engin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saban is nu in balbezit. Engin is nu in balbezit. Engin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon1967 60%, SiverekFC 40%.
Trabzon1967 - SiverekFC 0:1

51e minuut.
Daar is Hiçyanılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyanılmaz rent richting de bal. Hiçyanılmaz haalt uit met een fantastische trap. Bahçe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Bahçe is nu in balbezit. Bahçe geeft een hoge lob. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay haalt uit met een fantastische trap. Edirneliler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Temmuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akata met een sublieme pass. Saban bereikt de bal nog maar net als eerste. Saban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Temmuz is nu in balbezit. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temmuz krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Burkay probeert naar een medespeler te passen. Tekdemir rent richting de bal. Akata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdemir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Özenmiş onderschept slim de pass. Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir passt de bal in één keer door. Hiçyanılmaz is nu in balbezit. Hiçyanılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon1967 53%, SiverekFC 47%.
Trabzon1967 - SiverekFC 0:1